Turcia Mostaccioli Coace
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 5 minute pentru a petrece în bucătărie, Turcia Mostaccioli coace ar putea fi un super fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 212 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 1,6 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de conserve de roșii, piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 51%. Mostaccioli Coace, Mostaccioli Coace, și Italiană Mostaccioli Coace sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti mostaccioli conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-o cratiță mare, gătiți curcanul și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți dacă este necesar.
Se amestecă roșiile, pasta de roșii, apa, oregano, sare și piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Într-un castron mic, combinați brânza de vaci și maghiranul; pus deoparte.
Întindeți 1/2 cană de sos de carne într-un 11 in. x 7 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Strat cu jumătate din cele mai multeaccioli, sos de carne și brânză mozzarella. Se acoperă cu amestec de brânză de vaci.
Strat cu restul de mostaccioli, sos de carne și brânză mozzarella.
Se presara cu parmezan (vasul va fi plin).
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 30-40 de minute sau până când se fierbe și se încălzește.