Turcia Mole

Turcia Mole
Turcia Mole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 61G de grăsime, și un total de 1072 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.28 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 32 de minute. Un amestec de păstăi de anason stelat, păstăi de anason stelat, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide și scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Mole Turcia, Turcia Mole cu orez, și Turcia-Mole Tacos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți curcanul, ceapa, țelina, crengile de coriandru, cuișoarele, ienibaharul, anasonul stelar, boabele de piper și 1 linguriță de sare într-un vas mare; adăugați apă rece pentru a acoperi. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe până se înmoaie foarte mult, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scoateți curcanul cu clești și transferați-l pe o farfurie pentru a se răci ușor. Se strecoară bulionul printr-o sită cu ochiuri fine într-o cană sau bol mare de măsurare. Ar trebui să aveți aproximativ 8 căni bulion; dacă aveți mai multe, fierbeți până se reduce la 8 căni. Îndepărtați grăsimea de pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Îndepărtați pielea de curcan; refrigerați carnea până când este gata de utilizare. (Curcanul și bulionul pot fi făcute cu 1 zi înainte; acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Faceți alunița: Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
5
Puneți tomatillos, roșiile, usturoiul și ceapa pe o foaie de copt cu margini. Se fierbe, se întoarce, până se carbonizează, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomatillosTomatillos
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Transferați într-un castron pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Scoateți pielea din roșii și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8
Încălziți 1/4 cană de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți chilele ancho și pasilla în loturi, întorcându-se, până se înmoaie, 30 până la 45 de secunde; transferați într-un castron. Prăjiți tortilla în uleiul încins, întorcându-se, până se rumenesc, 4 minute; se adaugă în bol cu chilii. Acoperiți cu apă și înmuiați 30 de minute, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Adăugați chiles și tortilla în castron cu amestecul de tomatillo și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomatillosTomatillos
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Între timp, aruncați uleiul în tigaie și ștergeți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Încălziți încă 1/4 cană de ulei vegetal în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Adăugați migdalele și prăjiți, amestecând, până devin aurii, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
13
Adăugați stafidele și amestecați până se îngroașă, 30 de secunde; transferați într-un bol folosind o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
14
Adăugați pepitele și prăjiți, amestecând, până când încep să apară, 2 minute; transferați în castron cu migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
15
Aruncați uleiul din tigaie și ștergeți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
16
Încălziți tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
17
Adăugați semințele de susan și pâinea prăjită, amestecând, până devin aurii, aproximativ 3 minute; transferați într-un bol curat pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
18
Adăugați 1 lingură cu vârf de semințe ancho chile, ienibaharul, boabele de piper, cuișoarele, anasonul stelar și scorțișoara se lipesc în tigaie și se prăjesc, amestecând, 2 minute; se transferă în bol cu semințele de susan și se lasă să se răcească. Se macină amestecul de susan-condimente într-o râșniță de condimente pentru a face o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
19
Puneți migdalele prăjite, stafidele, pepitele, pudra de susan-condiment, 1/4 linguriță de sare și 2 căni de bulion de curcan rezervat într-un blender și amestecați până se omogenizează; transferați într-un bol. Lucrând în loturi, amestecați legumele fripte, ardeii prăjiți și tortilla, 1 linguriță de sare și 2 căni de bulion de curcan până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De CurcanBulion De Curcan
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
(23)(23)
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
20
Încălziți restul de 1/4 cană de ulei vegetal într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
21
Adăugați amestecul de chile piure și gătiți, amestecând frecvent, până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute (aveți grijă-amestecul se va stropi). Se amestecă amestecul de migdale măcinate și 2 căni de bulion de curcan; se aduce la foc mic la foc mediu-mic. Se amestecă ciocolata până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
Bulion De CurcanBulion De Curcan
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
22
Adăugați coapsele de curcan și fierbeți până se încălzește, aproximativ 30 de minute. Alunița ar trebui să fie consistența sosului; subțire cu mai mult bulion, dacă este necesar. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia CoapsăTurcia Coapsă
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
(tub Mare)(tub Mare)
23
Se servește cu orez și tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
24
Fotografie de Anna Williams
DificultateExpert
Gata În1 h, 32 m.
Porții8
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista