Turcia Milaneză

Turcia Milaneză
Turcia Milanese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 875 calorii, 21g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați vin, oțet de vin, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Turcia Milaneză, Cotlete de curcan milaneze cu salată de năsturel, și Risotto în stil milanez (Risottan alla Milanese) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de sote la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc și lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
4
Adăugați 1 cană de sos de curcan, cimbru și suficient vin doar pentru a se dilua ușor. Gatiti pana se incalzeste. Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CurcanSos De Curcan
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Așezați făina pe o farfurie mare și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6
Bateți împreună ouăle și 1 lingură de apă într-un bol și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Așezați pesmetul pe o farfurie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
8
Încălziți 1/4 cană de ulei de canola într-o tigaie de sote cu fețe medii, până când începe să strălucească. Dragați pieptul feliat în făină, atingeți excesul, apoi înmuiați-l în spălarea ouălor, lăsând orice exces să picure și apoi dragați în firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Se pune în ulei și se gătește până se rumenesc doar pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Scoateți din tigaie și așezați-o pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Bateți împreună oțetul, melasa de rodie, muștarul și sarea și piperul într-un castron mare. Bateți încet uleiul până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
Adăugați rucola în castron și aruncați cu pansamentul; condimentează cu sare și piper.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
13
Asamblare: lingurați o parte din sosul de ciuperci pe 4 farfurii mari, deasupra cu 2 bucăți de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
14
Așezați o parte din salată deasupra curcanului și presărați cu o parte din brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista