Turcia Milaneză
Turcia Milanese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 875 calorii, 21g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați vin, oțet de vin, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Turcia Milaneză, Cotlete de curcan milaneze cu salată de năsturel, și Risotto în stil milanez (Risottan alla Milanese) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de sote la foc mare.
Adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc și lichidul s-a evaporat.
Adăugați 1 cană de sos de curcan, cimbru și suficient vin doar pentru a se dilua ușor. Gatiti pana se incalzeste. Păstrați cald la foc mic.
Așezați făina pe o farfurie mare și condimentați cu sare și piper.
Bateți împreună ouăle și 1 lingură de apă într-un bol și condimentați cu sare și piper.
Așezați pesmetul pe o farfurie și condimentați cu sare și piper.
Încălziți 1/4 cană de ulei de canola într-o tigaie de sote cu fețe medii, până când începe să strălucească. Dragați pieptul feliat în făină, atingeți excesul, apoi înmuiați-l în spălarea ouălor, lăsând orice exces să picure și apoi dragați în firimiturile de pâine.
Se pune în ulei și se gătește până se rumenesc doar pe ambele părți.
Scoateți din tigaie și așezați-o pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Bateți împreună oțetul, melasa de rodie, muștarul și sarea și piperul într-un castron mare. Bateți încet uleiul până se emulsionează.
Adăugați rucola în castron și aruncați cu pansamentul; condimentează cu sare și piper.;
Asamblare: lingurați o parte din sosul de ciuperci pe 4 farfurii mari, deasupra cu 2 bucăți de curcan.
Așezați o parte din salată deasupra curcanului și presărați cu o parte din brânză.