Turcia Franceză Dip Sandwich-Uri

Turcia Franceză Dip Sandwich-Uri
Turcia Franceză Dip sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1494 calorii, 67g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.08 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți baghete, piele, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Slow Cooker Turcia Franceză Dip Sandwich-Uri, Ceapă Franceză Dip #SundaySupper, și Sandwich-Uri Franceze Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați pieptul de curcan cu 1 lingură ulei de măsline, cimbru, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare din fontă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați curcanul, cu pielea în jos și gătiți până la auriu, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți încă 2 minute. Reduceți focul la mediu; adăugați morcovii, țelina, ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați bulionul de pui și sosul Worcestershire și dați la fiert. Reduceți focul la mediu scăzut, acoperiți și fierbeți până când curcanul este gătit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Transferați curcanul pe o tăietură; lăsați să se odihnească 5 minute, apoi feliați. Preîncălziți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Stropiți părțile tăiate ale pâinii cu restul de 1 lingură de ulei de măsline. Aranjați fundul pâinii pe o foaie de copt; acoperiți fiecare cu o felie de brânză. Se fierbe până se topește, aproximativ 1 minut. Se acoperă cu curcanul, legumele și unele dintre sucurile de tigaie, apoi se acoperă cu blaturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se servește cu mai multe sucuri de tigaie pentru scufundare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista