Turcia-Feta Phyllo Coace
Turcia - feta Phyllo coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 218 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de unt, patiserie phyllo, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu ciuperci și Feta Phyllo, Plăcinte Cu Vinete-Feta Phyllo, și Rulouri de filon Fetan și nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F. Spray 13x9-inch (3-quart) vas de copt din sticlă cu spray de gătit.
În tigaie de 12 inci, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa in unt 5 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda.
Adăugați curcan; gatiti 8-9 minute sau pana cand curcanul nu mai este roz.
Adăugați spanacul și garam masala, amestecând până se omogenizează. Se răcește 5 minute.
Se amestecă brânza, nucile de pin, sarea și oul în amestecul de curcan până se omogenizează bine. Lingura în vasul de copt.
Desfaceți foile phyllo; acoperiți cu folie de plastic sau prosop.
Așezați 1 foaie phyllo deasupra amestecului de curcan; pulverizați cu spray de gătit. Repetați cu restul de 4 foi phyllo; pulverizați foaia superioară.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când phyllo este crocant și maro auriu.