Turcia de vacanță a mamei
Turcia de vacanță a mamei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 752 calorii, 88G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 14. Un amestec de muștar, sos worcestershire, curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza amestecul de malț, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes de malț de ciocolată cu glazură de malț de ciocolată ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Încercați Turcia Hash de vacanță {resturile de vacanță perfectă }, Vacanță Turcia, și Mama mea ' s cel mai bun Meat Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa, usturoiul, muștarul și sosul Worcestershire într-un robot de bucătărie și piureul până se amestecă complet.
Puneți curcanul într-o tigaie prevăzută cu un suport. Frecați exteriorul curcanului peste tot cu amestecul de muștar. Acoperiți curcanul cu folie de plastic pentru a păstra umezeala. Refrigerați curcanul peste noapte sau până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Scoateți curcanul din frigider și aruncați folia de plastic și puneți-l într-o tigaie. Puneți aripile de curcan sub piept și legați baza picioarelor împreună cu sfoara măcelarului. Folosind o perie de patiserie sau un baster de bec, ungeți curcanul cu o parte din malț.
Transferați curcanul la cuptor și prăjiți, neacoperit, timp de 3 ore, ungând la fiecare 30 de minute cu malțul. Dacă pieptul de curcan începe să pară prea întunecat, acoperiți-l cu folie de aluminiu.
Gatiti pana cand sucurile se limpezesc si temperatura interna a curcanului este de 160 de grade F in piept si piciorul Inregistreaza 175 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Scoateți curcanul din cuptor și acoperiți-l ușor cu folie.
Lăsați curcanul să se odihnească timp de 30 de minute înainte de a ciopli și de a servi cu sosul de fructe de pasiune de umplutură și afine pe lateral.