Turcia de vacanță a mamei

Turcia de vacanță a mamei
Turcia de vacanță a mamei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 752 calorii, 88G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 14. Un amestec de muștar, sos worcestershire, curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza amestecul de malț, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes de malț de ciocolată cu glazură de malț de ciocolată ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Încercați Turcia Hash de vacanță {resturile de vacanță perfectă }, Vacanță Turcia, și Mama mea ' s cel mai bun Meat Loaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa, usturoiul, muștarul și sosul Worcestershire într-un robot de bucătărie și piureul până se amestecă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Puneți curcanul într-o tigaie prevăzută cu un suport. Frecați exteriorul curcanului peste tot cu amestecul de muștar. Acoperiți curcanul cu folie de plastic pentru a păstra umezeala. Refrigerați curcanul peste noapte sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Scoateți curcanul din frigider și aruncați folia de plastic și puneți-l într-o tigaie. Puneți aripile de curcan sub piept și legați baza picioarelor împreună cu sfoara măcelarului. Folosind o perie de patiserie sau un baster de bec, ungeți curcanul cu o parte din malț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De CurcanAripi De Curcan
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
MalțMalț
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
BasterBaster
5
Transferați curcanul la cuptor și prăjiți, neacoperit, timp de 3 ore, ungând la fiecare 30 de minute cu malțul. Dacă pieptul de curcan începe să pară prea întunecat, acoperiți-l cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
MalțMalț
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Gatiti pana cand sucurile se limpezesc si temperatura interna a curcanului este de 160 de grade F in piept si piciorul Inregistreaza 175 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Scoateți curcanul din cuptor și acoperiți-l ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Lăsați curcanul să se odihnească timp de 30 de minute înainte de a ciopli și de a servi cu sosul de fructe de pasiune de umplutură și afine pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 20 m.
Porții14
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista