Turcia cu slănină și verdeață

Turcia cu slănină și verdeață
Turcia cu slănină și verdeață ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $10.93 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 176g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 1007 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, tăieturi de curcan, piper proaspăt măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 83%. Rețete similare includ Salată de curcan și șuncă cu verdeață, Verdeață cu slănină și afine, și Collard verde cu slănină.

Instrucțiuni

1
Puneți ciorba elvețiană și apa într-un vas mediu. Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Se toarnă și se rezervă toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime de slănină, pe care ar trebui să o lăsați în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Puneți tigaia cu o lingură de grăsime la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, cu 30 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Adăugați amestecul în ciorba Elvețiană. Aduceți apa la foc mic, acoperiți și gătiți la foc mic până când verdeața este ofilită și fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
VerziiVerzii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Între timp, încălziți 2 linguri de grăsime de slănină rezervată în tigaie la foc moderat. Condimentează Cotletele de curcan cu 1/4 linguriță de sare și piper. Gatiti pana cand tocmai ati terminat, 1-2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Piept De CurcanCotlete De Piept De Curcan
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Scoateți cotletele din tigaie, astfel încât să nu se gătească prea mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Scoateți coaja elvețiană de pe foc. Se amestecă smântâna și restul de 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Scoateți verdele din oală cu o lingură pliată, lăsând sosul. Împărțiți verdele între patru plăci. Topiți fiecare grămadă de ciorbă cu o cotletă de curcan. Se toarna o parte din sos deasupra si se presara cu slanina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Piept De CurcanCotlete De Piept De Curcan
VerziiVerzii
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Chard ElvețianChard Elvețian
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Sugestii de meniu: deoarece rețeta include o legumă, puteți termina masa pur și simplu cu cartofi prăjiți sau orzo cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
13
Recomandare de vin: acest saut rapid va fi grozav cu un vin roșu destul de acid, care va tăia bogăția slăninei și se va potrivi cu aciditatea smântânii. Căutați un Beaujolais sau încercați un vin pe bază de grenache din California.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
14
Serviți - l ușor răcit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista