Turcia Cotolette alla Romagnola (Turcia în stilul Romagna)

Turcia Cotolette alla Romagnola (Turcia în stilul Romagna)
Turcia cotolette alla Romagnola (Turcia în stilul Romagna) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $12.62 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 188g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1413 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, roșii, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Tacchino alla Bolognese (Turcia, stil Bologna), Plăcintă Cu Oală De Curcan În Stil Olandez, și NJ Stil Turcia Neglijent Joe.

Instrucțiuni

1
Condimentați bucățile de curcan cu sare și piper și puneți-le în oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Toată TurciaToată Turcia
OuăOuă
2
Scurgeți pentru a îndepărta excesul și dragați în pesmet, apăsând pentru a acoperi fiecare 1 uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
3
Așezați pe o farfurie și refrigerați 1 oră.
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Într-o tigaie de 14 până la 16 inci (suficient de mare pentru a ține toate cele 4 bucăți de curcan în același timp) la foc mediu, încălziți uleiul și untul până când untul se spumează și se disipează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați bucățile de curcan într-o tigaie și gătiți încet până se rumenesc pe 1 parte, aproximativ 6 până la 7 minute. NU GRĂBIȚI ACEST PAS SAU VOR ARDE. Întoarceți și gătiți cealaltă parte. Când ambele părți sunt maronii aurii, turnați sosul de roșii și bulionul de pui în jurul cărnii și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Sos De RoșiiSos De Roșii
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Puneți 1 felie de prosciutto peste fiecare bucată și presărați parmezan ras și puneți-l, neacoperit, la cuptor timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți și așezați pe un platou de servire încălzit.
9
Stropiți cu linguri de sos și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
10
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
12
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CimbruCimbru
13
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt groase ca cerealele fierbinți. Se condimentează cu sare și se servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
TomateTomate
SucSuc
SareSare
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista