Turcia Chile Verde Rețetă

Turcia Chile Verde Rețetă
Turcia Chile Verde reteta este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 395 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 318 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați chimen, oregano, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este uimitor. Încercați Rețetă Crockpot Chile Verde, Turcia Chile Verde, și Carne de porc Chile Verde cu Salsa roșie Chile pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Clos Amador Cava Tendre ros aprox. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Clos Amador Cava Tendre Rose
Clos Amador Cava Tendre Rose
Culoare roz intens și profund, cu un aspect strălucitor. Formarea constantă a rozariilor de bule fine. Arome curate și intense de fructe roșii, tipice soiului, cu o notă ușoară de floare de trandafir. Proaspăt și elegant, cu note marcate de fructe sălbatice, zmeură și cireșe care încadrează un postgust ferm și larg.Savurat mai ales ca aperitiv, Clos Amador Rose se potrivește perfect cu mousse-ul de ciocolată neagră și este divin cu fructe roșii proaspete și prăjituri precum charlotte de căpșuni.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista