Turcia Caldo Tlalpeno

Turcia Caldo Tlalpeno
Turcia Caldo Tlalpeno ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 310 calorii. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de stoc bogat de curcan, sare, curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Caldo Tlalpe, Caldo Batido sau Caldo de Enferom, și Caldo de Res pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați roșiile și usturoiul; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
4
Adăugați stoc, chipotle și naut; aduceți la foc mic. Se amestecă curcanul și sarea. Gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine. Completați fiecare porție cu 1 lingură de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
NăutNăut
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Toată TurciaToată Turcia
StocStoc
SareSare
5
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista