Turcia A la Oscar

Turcia A la Oscar
Turcia un lan Oscar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $ 3.02 pe portie. O porție conține 195 calorii, 30g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de tăieturi de piept de curcan, margarină, amestec de sos hollandaise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură Oscar, Friptură Oscar (Pentru 2), și Pui Oscar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați apa și sparanghelul într-o cratiță și aduceți la fierbere la foc mediu. Gatiti acoperit 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți capacul și gătiți 1 sau 2 minute, până se înmoaie.
3
Se scurge și se lasă deoparte, dar se menține cald.
4
Topiți margarina într-o tigaie la foc mediu-mare. Gătiti Cotletele de curcan 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și nu mai sunt roz în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Piept De CurcanCotlete De Piept De Curcan
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți curcanul din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați usturoiul și creveții în tigaia deja încălzită. Gatiti la foc mediu-mare 1 sau 2 minute, amestecand constant pana cand crevetii se incalzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Pregătiți sosul hollandaise conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
8
Așezați fiecare cotlet de curcan pe o farfurie. Se acoperă cu sparanghelul și creveții. Spoon sos hollandaise peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Cotlete De Piept De CurcanCotlete De Piept De Curcan
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista