Turc Borek

Turc Borek
Borek turcesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,67 USD pe porție. O porție conține 650 calorii, 23g de proteine, și 49G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ouă, nigella sativa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Borek (Rulouri De Carne Turcească), Borek turcesc cu brânză și ierburi, și Turcă Borek Cullama-Post De Oaspeți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ardeii, pul biber și ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați carnea de vită și gătiți până când lichidul s-a evaporat, aproximativ 10 minute. Condimentează cu sare și piper. Continuați să gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Transferați legumele și carnea într-un bol și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și ungeți ușor un vas de copt din sticlă de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Într-un castron mediu, bateți ouăle cu laptele și 1/2 cană de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Așezați o foaie de yufka pe o suprafață de lucru și periați cu amestecul de ouă; repetați până când aveți un teanc de 2 foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Transferați teancul în vasul de copt și întindeți o treime din amestecul de vită deasupra. Repetați stratificarea de două ori mai mult cu foile de Yufka periate și umplutura de vită, apoi terminați cu un teanc de Yufka periat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
10
Tăiați ușor yufka în exces și puneți-o sub ea însăși.
11
Ungeți orice amestec de ouă rămas deasupra borekului, acoperiți cu semințele nigella sativa și coaceți până când sunt profund aurii deasupra și sfârâind, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Lăsați borekul să se odihnească 20 de minute înainte de a tăia în pătrate și de a servi.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista