Turc Borek
Borek turcesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,67 USD pe porție. O porție conține 650 calorii, 23g de proteine, și 49G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ouă, nigella sativa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Borek (Rulouri De Carne Turcească), Borek turcesc cu brânză și ierburi, și Turcă Borek Cullama-Post De Oaspeți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline la foc moderat.
Adăugați ardeii, pul biber și ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați carnea de vită și gătiți până când lichidul s-a evaporat, aproximativ 10 minute. Condimentează cu sare și piper. Continuați să gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Transferați legumele și carnea într-un bol și lăsați să se răcească ușor.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și ungeți ușor un vas de copt din sticlă de 9 pe 13 inci.
Într-un castron mediu, bateți ouăle cu laptele și 1/2 cană de ulei de canola.
Așezați o foaie de yufka pe o suprafață de lucru și periați cu amestecul de ouă; repetați până când aveți un teanc de 2 foi.
Transferați teancul în vasul de copt și întindeți o treime din amestecul de vită deasupra. Repetați stratificarea de două ori mai mult cu foile de Yufka periate și umplutura de vită, apoi terminați cu un teanc de Yufka periat.
Tăiați ușor yufka în exces și puneți-o sub ea însăși.
Ungeți orice amestec de ouă rămas deasupra borekului, acoperiți cu semințele nigella sativa și coaceți până când sunt profund aurii deasupra și sfârâind, aproximativ 45 de minute.
Lăsați borekul să se odihnească 20 de minute înainte de a tăia în pătrate și de a servi.