Tuna Spiedini
Tonul Spiedini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 449 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 1.99 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frigarui de bambus, coajă de lămâie, ton și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este mare. Încercați Tunan și ceapă roșie Spiedini, Spiedini Toscana, și Pește-Spadă Spiedini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Se amestecă împreună toate ingredientele de marinată într-un castron mediu.
Pentru frigarui: aruncați tonul cubat în marinată și lăsați să stea la frigider timp de 30 de minute. Aduceți o oală medie cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați ceapa verde și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, aproximativ 1 până la 2 minute.
Transferați ceapa verde într-un bol mediu cu apă cu gheață. Când ceapa verde este rece, se usucă cu prosoape de hârtie. Tăiați tulpinile și capătul rădăcinii de fenicul. Înjumătățiți feniculul pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate în 3 bucăți.
Tăiați fiecare lămâie în 6 bucăți.
Tăiați ceapa roșie în jumătate de la tulpină până la capătul rădăcinii.
Tăiați fiecare jumătate în jumătate din nou pe lungime și tăiați fiecare sfert în treimi. Ar trebui să existe 12 bucăți din fiecare legumă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Scoateți tonul și aruncați legumele în marinată. Filetați fiecare frigărui începând cu o roșie. Apoi începeți să introduceți ceapa verde începând cu vârful capătului alb.
Adăugați o bucată de ton. Păstrând ingredientele aproape de vârful frigarui, împletiți ceapa verde în jurul unei bucăți de ton și înapoi prin frigarui. Apoi adăugați ceapa roșie și împletiți ceapa verde din nou și pe frigarui. Apoi adăugați o altă bucată de ton, și panglica ceapa verde în jurul din nou și pe băț. Apoi adăugați o bucată de fenicul și puneți ceapa verde în jurul pentru ultima dată. Sus cu o bucată de lămâie. Centrați ingredientele pe frigarui.
Așezați pe o foaie de copt.
Presărați ambele părți cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care îl puteți încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul și taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.