Tulpini De Rubarbă Murate

Tulpini De Rubarbă Murate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați tulpinile de rubarbă murate. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 481 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,23 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, boabe de piper, tulpini de rubarbă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 380 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Tamarind Murat Rubarbă Și Coacăze Roșii, Salată De Rubarbă Murată Rapid, și Făli De Primăvară: Rubarbă Murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți două borcane și capace de halbă cu gură largă.
2
Spălați bine tulpinile de rubarbă și tăiați-le pentru a se potrivi în borcane. Dacă tulpinile sunt late, tăiați-le în secțiuni longitudinale. Într-o cratiță mică, combinați oțetul de mere, apa, zahărul și sarea și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Împărțiți semințele de muștar, boabele de piper, cuișoarele și anasonul stelat între cele două borcane pregătite. Împachetați bucățile de rubarbă în borcanele de deasupra condimentelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
4
Odată ce lichidul de decapare a fiert și zahărul și sarea sunt dizolvate, turnați-l în borcane peste rubarbă, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Atingeți ușor borcanele pentru a disloca orice bule de aer. Dacă nivelul spațiului capului a scăzut semnificativ, adăugați mai mult lichid de decapare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Ștergeți jantele borcanului, aplicați capacele și inelele și procesați borcanele într-o cutie de baie cu apă clocotită timp de 10 minute. Când timpul a trecut, scoateți borcanele din conserve și puneți-le să se răcească pe un prosop de bucătărie pliat. Când borcanele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați inelele și sigiliile de testare. Dacă borcanele sunt deloc lipicioase, spălați-le pentru a îndepărta acel reziduu. Borcanele sigilate pot fi depozitate în cămară până la 1 an. Borcanele nesigilate pot fi păstrate la frigider și consumate în decurs de 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
6
Lăsați această murătură să se vindece cel puțin 48 de ore înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DificultateExpert
Gata În48 hrs
Porții2
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista