Tulpini De Rubarbă Murate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați tulpinile de rubarbă murate. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 481 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,23 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, boabe de piper, tulpini de rubarbă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 380 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Tamarind Murat Rubarbă Și Coacăze Roșii, Salată De Rubarbă Murată Rapid, și Făli De Primăvară: Rubarbă Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți două borcane și capace de halbă cu gură largă.
Spălați bine tulpinile de rubarbă și tăiați-le pentru a se potrivi în borcane. Dacă tulpinile sunt late, tăiați-le în secțiuni longitudinale. Într-o cratiță mică, combinați oțetul de mere, apa, zahărul și sarea și aduceți la fierbere.
Împărțiți semințele de muștar, boabele de piper, cuișoarele și anasonul stelat între cele două borcane pregătite. Împachetați bucățile de rubarbă în borcanele de deasupra condimentelor.
Odată ce lichidul de decapare a fiert și zahărul și sarea sunt dizolvate, turnați-l în borcane peste rubarbă, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Atingeți ușor borcanele pentru a disloca orice bule de aer. Dacă nivelul spațiului capului a scăzut semnificativ, adăugați mai mult lichid de decapare.
Ștergeți jantele borcanului, aplicați capacele și inelele și procesați borcanele într-o cutie de baie cu apă clocotită timp de 10 minute. Când timpul a trecut, scoateți borcanele din conserve și puneți-le să se răcească pe un prosop de bucătărie pliat. Când borcanele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați inelele și sigiliile de testare. Dacă borcanele sunt deloc lipicioase, spălați-le pentru a îndepărta acel reziduu. Borcanele sigilate pot fi depozitate în cămară până la 1 an. Borcanele nesigilate pot fi păstrate la frigider și consumate în decurs de 2 săptămâni.
Lăsați această murătură să se vindece cel puțin 48 de ore înainte de a mânca.