Tuiles De Ulei De Măsline De Migdale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tuiles cu ulei de măsline de migdale. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 71 calorii. Această rețetă servește 18. Această rețetă de la Epicurious are 17 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de extract de migdale, ulei de măsline ușor, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Tuiles De Migdale, și Tapenadă de măsline cu lămâie și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc. Tapetați o foaie mare de copt cu căptușeală.
Bateți împreună toate ingredientele, cu excepția migdalelor feliate, până se omogenizează.
Lingurați 2 lingurițe de aluat pentru fiecare prăjitură, la distanță de 2 inci, pe foaia de copt (aproximativ 6 fursecuri). Folosind o spatulă offset sau partea din spate a unei linguri mici, întindeți fiecare într-o rundă de 3 inci.
Presărați aproximativ 1 linguriță de migdale feliate pe fiecare prăjitură.
Coaceți până devine auriu pal, 7 până la 9 minute. Folosind o spatulă, drapați fursecurile fierbinți peste un sucitor sau o sticlă de vin goală, apăsându-le ușor pentru a se ondula.
Faceți mai multe cookie-uri în același mod pe foaia de copt răcită.
* Dacă cookie - urile devin clare pentru a se ondula, reveniți la cuptor pentru a se înmuia 1 minute.* Cookie-urile pot fi făcute cu 2 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.