Trufe Ușoare De Ciocolată
Trufele ușoare de ciocolată sunt fără gluten rețetă cu 48 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 118 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 89 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți ciocolată dulce-amară, alegerea dvs. de acoperire, ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Trufe Ușoare De Ciocolată, Trufe Ușoare De Ciocolată, și Trufe ușoare de ciocolată înmuiate în ciocolată albă.
Instrucțiuni
Încălziți bomboanele, untul și laptele într-o tigaie până când bomboanele și untul sunt parțial topite.
Se ia de pe foc și se amestecă până se topește complet.
Bateți aroma dorită până când este cremoasă.
Transferați într-un castron și lăsați să stea până când este suficient de ferm pentru a-și menține forma, aproximativ 2 ore.
Folosind o lingura (un arc-acțiune 1 Tb. scoop este ideal), mucegai ciocolată în bile, 1 nivel Tb. la un moment dat și așezați pe o foaie de prăjituri căptușită cu hârtie pergament unsă.
Așezați stratul dorit într-un castron mic. Lucrând pe rând, aruncați trufe în castron cu vârful degetelor unse. Agitați bolul înainte și înapoi, astfel încât trufele să fie complet acoperite. Dacă este necesar, rotiți trufele cu mâna pentru a face rotund. Reveniți la pergament. (Poate fi refrigerat într-un recipient etanș până la 5 zile sau congelat până la 1 lună.) Înainte de servire, lăsați să stea la temperatura camerei pentru a se înmuia ușor.