Trufe Rocky Road
Trufe Rocky Road necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 1,43 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 335 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, bomboane de arahide-caramel, afine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rocky Road Pie, Rocky Road Pie, și Piete Rocky Road.
Instrucțiuni
Pulsează bomboanele înghețate într-un robot de bucătărie până când sunt sparte în cioburi. Îndoiți în amestecul de ciocolată răcit împreună cu afinele.
Întindeți pe fundul unui vas de copt și neteziți blatul. La frigider aproximativ 2 ore, până când este ferm.
Folosiți un baller de pepene galben sau o lingură mică de înghețată pentru a scoate bile din amestecul de ciocolată; așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu pergament sau hârtie cerată și puneți-le deoparte timp de o oră sau 2 pentru a le lăsa să ajungă la temperatura camerei.
Topiți ciocolata în partea superioară a unui cazan dublu și scoateți-o de pe foc. Folosiți o lingură pentru a le înmuia trufele în ciocolata lichidă, apoi întoarceți-le pe foaia de copt. Folosiți lingura pentru a stropi o bucată de ciocolată peste vârfuri. Se răcește până se fixează.
Într-o cratiță, aduceți crema doar la foc mic la foc mic.
Se toarnă crema peste ciocolată într-un bol și se lasă să stea aproximativ 10 minute pentru a topi ciocolata.
Adăugați vanilia și amestecați până se omogenizează. Se lasă deoparte să se răcească 1 oră la temperatura camerei. Apoi bateți ciocolata la viteză medie până devine groasă și de culoare deschisă.
Întindeți pe fundul unui vas de copt și neteziți blatul. La frigider aproximativ 2 ore, până când este ferm.
Se toarnă pudra de cacao pe o farfurie adâncă sau un castron puțin adânc. Folosiți un baller de pepene galben sau o lingură mică de înghețată pentru a scoate bile de ciocolată; așezați-le pe farfurie cu pudra de cacao și rotiți între 2 furci pentru a acoperi complet pudra de cacao. Apoi folosiți furculițele pentru a le transfera cu grijă pe o foaie de copt căptușită cu pergament sau hârtie cerată.