Trufe Rocky Road necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 1,43 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 335 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, bomboane de arahide-caramel, afine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rocky Road Pie, Rocky Road Pie, și Piete Rocky Road.
Instrucțiuni
1
Pulsează bomboanele înghețate într-un robot de bucătărie până când sunt sparte în cioburi. Îndoiți în amestecul de ciocolată răcit împreună cu afinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Întindeți pe fundul unui vas de copt și neteziți blatul. La frigider aproximativ 2 ore, până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Folosiți un baller de pepene galben sau o lingură mică de înghețată pentru a scoate bile din amestecul de ciocolată; așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu pergament sau hârtie cerată și puneți-le deoparte timp de o oră sau 2 pentru a le lăsa să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Pepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Creveți Sotați
Cuțit Pentru Pepene
4
Topiți ciocolata în partea superioară a unui cazan dublu și scoateți-o de pe foc. Folosiți o lingură pentru a le înmuia trufele în ciocolata lichidă, apoi întoarceți-le pe foaia de copt. Folosiți lingura pentru a stropi o bucată de ciocolată peste vârfuri. Se răcește până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Creveți Sotați
5
Într-o cratiță, aduceți crema doar la foc mic la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se toarnă crema peste ciocolată într-un bol și se lasă să stea aproximativ 10 minute pentru a topi ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați vanilia și amestecați până se omogenizează. Se lasă deoparte să se răcească 1 oră la temperatura camerei. Apoi bateți ciocolata la viteză medie până devine groasă și de culoare deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
8
Întindeți pe fundul unui vas de copt și neteziți blatul. La frigider aproximativ 2 ore, până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Se toarnă pudra de cacao pe o farfurie adâncă sau un castron puțin adânc. Folosiți un baller de pepene galben sau o lingură mică de înghețată pentru a scoate bile de ciocolată; așezați-le pe farfurie cu pudra de cacao și rotiți între 2 furci pentru a acoperi complet pudra de cacao. Apoi folosiți furculițele pentru a le transfera cu grijă pe o foaie de copt căptușită cu pergament sau hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Pepene Galben
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Creveți Sotați
Cuțit Pentru Pepene
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat