Trufe Picante De Ciocolată-Chili
Trufe picante de ciocolată-Chili este un fără gluten rețetă cu 35 de porții. O porție conține 106 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, extract de vanillan, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 12%. Încercați Trufe de ciocolată cu Chili, Trufe De Chili Cu Ciocolată, și Trufe De Chili Și Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata într-un castron mediu. Într-o tigaie mică, combinați crema și chile. Aduceți doar la fierbere la foc mediu-mic.
Scoateți din căldură. Se amestecă vanilia, sarea și cayenne.
Se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă fină peste ciocolată tocată. Aruncați chile.
Lăsați ciocolata și smântâna să stea 5 minute. Se amestecă până când amestecul este neted.
Turnați amestecul într-o tigaie de 13 pe 9 inci. La frigider neacoperit până la setare, cel puțin 1 oră.
Aliniați o foaie de copt cu pergament. Cerneti cacao, pudra de chili si scortisoara intr-un bol mic. Pentru a forma fiecare trufă, scoateți o lingură de umplutură.
Rotiți-o într-o minge cu mâinile.
Rotiți mingea în amestec de cacao pentru a acoperi uniform.
Așezați trufele pe foaia de copt pregătită.
Se servește imediat sau se păstrează într-un recipient etanș la frigider până la o săptămână. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.