Trufe De Zmeură Acoperite Cu Ciocolată
Trufele de zmeură acoperite cu ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care le căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 32 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie de calitate fină, zmeură, pudră de cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Trufe De Cireșe Acoperite Cu Ciocolată, Trufe De Dovleac Acoperite Cu Ciocolată, și Trufe De Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o tavă cu hârtie de ceară.
Aduceți smântâna doar la foc mic într - o cratiță grea de 1 până la 2 litri la foc moderat.
Se ia de pe foc, apoi se adaugă ciocolată și se amestecă ușor cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură până când ganache este netedă. Se amestecă framboise.
Se usucă zmeura, dacă este necesar.
Adăugați 6 până la 8 zmeură în ganache și pliați ușor pentru a acoperi folosind spatula de cauciuc.
Îndepărtați fiecare zmeură acoperită cu ciocolată cu 2 furculițe, deplasând-o de la o furculiță la alta pentru a lăsa excesul de ganache să se scurgă, apoi transferați-l în tavă. Înveliți zmeura rămasă în același mod, lucrând în loturi de 6 până la
Răciți trufele pe tavă până când sunt ferme, cel puțin 1 oră, apoi slăbiți din hârtie de ceară.
Puneți cacao într-o pungă sigilabilă și adăugați toate trufele. Sigilați punga, lăsând puțin aer și agitați pentru a acoperi. Punga goală într-un castron puțin adânc.
Transferați trufele acoperite pe un platou cu degetele, scuturând excesul de cacao. Păstrați la rece până când este gata de servit.
Trufele pot fi răcite, acoperite după 1 oră, până la 2 zile. Se acoperă cu pudră de cacao cu până la 1 oră înainte de servire.