Trufe De Scorțișoară
Trufe de scorțișoară ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 95 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână vanilie, frișcă, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Trufe De Scorțișoară, SRC: Trufe de scorțișoară de mere, și Trufe De Ciocolată Și Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați foaia de biscuiți cu folie sau hârtie pergament. Într-o cratiță grea de 2 litri, topiți chipsurile de ciocolată și untul la foc mic, amestecând constant; se ia de pe foc.
Se amestecă frisca, vanilia și scorțișoara. Dați la frigider 30 până la 60 de minute, amestecând frecvent, până când este suficient de ferm pentru a se rostogoli în bile.
Aruncați amestecul cu linguri pe foaia de prăjituri. Formați în bile. (Dacă amestecul este prea lipicios, dați-l la frigider până când este suficient de ferm pentru a se modela.) Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când este ferm.
Presărați jumătate din trufe cu zahăr pudră și jumătate cu cacao. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână.
Scoateți trufele din frigider cu aproximativ 30 de minute înainte de servire; serviți la temperatura camerei.