Trufe De Rozmarin
Trufele de rozmarin sunt un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 60. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 47 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, sare de mare, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Trufe De Ciocolată Cu Rozmarin, Gyros de creveți de rozmarin și usturoi prăjit cu sos de rozmarin Tzatziki, și Covrigi de sare de mare de rozmarin cu sos de brânză Cheddar de rozmarin.
Instrucțiuni
Așezați ciocolata într-un bol mare de amestecare. Aduceți smântâna, rozmarinul, portocala și sarea la fiert. Opriți focul și lăsați să se absoarbă timp de 10 minute.
Aduceți înapoi la fierbere. Se strecoară lichidul fierbinte peste ciocolată și se bate ușor neted. (Dacă toată ciocolata nu se topește, așezați vasul peste un cazan dublu pentru a termina.)
Se pune la frigider pentru a se seta, cel puțin 2 ore până peste noapte.
Topiți ciocolata peste un cazan dublu.
Tapetați trei foi de copt cu hârtie pergament.
În timp ce ciocolata se topește, folosiți un baller mic de pepene galben pentru a scoate runde de ganache și așezați-le pe o foaie de copt.
Se pune la frigider aproximativ 5 minute pentru a se întări.
Îndepărtați bilele de ganache și rulați ușor între palme pentru a netezi suprafața și a crea o minge frumoasă. Rulați ușor pe foile de copt. Reveniți la frigider pentru aproximativ 5 minute.
Scoateți ciocolata din cazanul dublu și ungeți un strat subțire de ciocolată topită pe palmă.
Așezați o trufă în mâna acoperită cu ciocolată și rotiți-o până când întreaga suprafață este acoperită. Aranjați în rânduri îngrijite pe foile de copt rămase. Întoarceți trufele acoperite la frigider pentru a le seta, aproximativ 10 minute.
Repetați ultimul pas pentru a oferi trufelor un al doilea strat. Reveniți la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
Odată ce învelișul exterior s-a întărit complet, rulați ușor într-un castron mare cu cacao și zahăr pudră pentru a acoperi.