Trufe De Portocale Cu Ciocolată
Ciocolata trufe portocalii ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 60 de calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. 298 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ciocolată semidulce, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Trufe de ciocolată portocalie, Trufe De Portocale Cu Ciocolată, și Trufe De Portocale Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, combinați untul și smântâna. Aduceți la fierbere și scoateți-l de pe foc. Se amestecă 4 uncii de ciocolată tocată, lichior de portocale și coajă de portocală; continuați să amestecați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de trufe într-un castron puțin adânc sau un 9x5 în tigaie. Se răcește până se întărește, aproximativ 2 ore.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie cerată. Formați amestecul de trufe răcit prin lingurițe rotunjite în bile mici (un baller de pepene galben funcționează bine și pentru această parte).
Așezați pe foaia de copt pregătită. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
În partea de sus a unui cazan dublu peste apă ușor fierbinte, topiți restul de 4 uncii de ciocolată cu uleiul, amestecând până la omogenizare. Se răcește până la călduț.
Aruncați trufele, pe rând, în amestec de ciocolată topită. Folosind 2 furculițe, ridicați trufele din ciocolată, permițând orice exces de ciocolată să picure înapoi în tigaie înainte de a le transfera înapoi pe foaia de copt. Se răcește până se fixează.