Trufe De Nucă De Cocos
Trufe de nucă de cocos este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 146 calorii. Această rețetă servește 32 și costă 20 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de nucă de cocos, chipsuri de ciocolată semidulce, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Trufe De Nucă De Cocos, Trufe De Nucă De Cocos, și Trufe De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 2 litri, încălziți chipsurile de ciocolată și laptele condensat la foc mic doar până când laptele condensat începe să baloneze la margini, aproximativ 7 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă până când amestecul este neted. Se amestecă extractul de nucă de cocos.
Se toarnă în castron. Acoperiți și refrigerați aproximativ 1 oră sau până când este setat.
Puneți nuca de cocos într-un castron mic. Formați 1 lingură de amestec de trufe refrigerate într-o bilă. Rulați imediat în nucă de cocos pentru a acoperi, apoi transferați pe o farfurie sau o foaie de biscuiți. Continuați cu amestecul rămas, spălându-vă mâinile dacă ciocolata începe să se lipească de mâini.
Dacă doriți, așezați în cupe de bomboane de hârtie. Acoperiți și refrigerați; serviți la temperatura camerei.