Trufe De Cireșe-Ciocolată
Trufe de cireșe-ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 176 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coniac cu aromă de cireșe, cacao, ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Trufe De Cireșe De Ciocolată, Trufe De Cireșe De Ciocolată, și Trufe De Cireșe Acoperite Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați ciocolată semidulce, ciocolată dulce-amară și jumătate și jumătate. Gatiti la foc mic pana se topeste ciocolata, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc. Se răcește 10 minute.
Cu biciul de sârmă, bateți untul, câte 1 lingură, în ciocolată până când este neted și cremos. Bateți în cireșe și lichior. Capac; refrigerați 1 1/2 ore, amestecând de două ori sau până când amestecul este gros și poate fi modelat.
Întindeți bara de copt rasă pe foaie de hârtie cerată. Picătură lingurite de amestec de ciocolata peste bara de copt ras; rola fiecare pentru a acoperi și forma în minge dur. Pentru varietate, rulați o parte din amestecul de ciocolată în cacao.
Așezați trufele în cupe de bomboane. Se da la frigider pana la servire.