Trufe De Ciocolată Neagră-Alune
Ciocolata neagra-alune trufe ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 36 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 74 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frișcă, ciocolată semidulce de copt, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Trufe cu alune de ciocolată neagră / bucătăria experimentală a lui Carrie, Trufe De Ciocolată-Alune, și Trufe Cu Alune De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea de 1 litru, încălziți atât bomboanele, cât și frișca la foc mic, amestecând continuu, până când ciocolata este topită și netedă.
Se ia de pe foc. Se amestecă untul, câteva bucăți pe rând. Se amestecă lichiorul.
Așezați folie de plastic peste suprafața ciocolatei. Dați la frigider aproximativ 2 ore, amestecând o dată, până când este suficient de ferm pentru a-și menține forma.
Între timp, se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați alunele într-o tigaie puțin adâncă.
Coaceți 6 până la 10 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc. Frecați cu un prosop pentru a îndepărta pielea. Se răcește 10 minute.
Așezați nucile în robotul de bucătărie. Acoperiți; procesați cu impulsuri de pornire și oprire 20 până la 30 de secunde sau până la măcinat fin.
Așezați pe foaie de hârtie cerată.
Scoateți lingurițe rotunjite de amestec de ciocolată pe nuci.
Rulați ușor pentru a acoperi și forma în bile de 1 inch (trufele nu trebuie să fie netede; ar trebui să fie puțin aspre).
Așezați pe farfurie; acoperiți liber. A se păstra ușor acoperit la frigider.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 15 minute înainte de servire.