Trufe De Ananas

Trufe de ananas ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 44 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 50. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de nucă de cocos ferm, gălbenușuri de ou, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ananas Cu Susul În Jos Tort Trufe, Ananas Kesari-ananas Sheera - Halwa de Semolă de ananas-pas cu pas, și Fasole la cuptor cu ananas și carne de vită cu inele de ananas prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie echipat cu o lamă metalică, procesați 1/4 cană de nucă de cocos cu 1/4 cană de zahăr.
Scoateți într-un castron sau o pungă cu fermoar. Pune deoparte.
Tăiați ananasul din coajă. Aruncați miezul și tăiați carnea în bucăți. Ananas pur și simplu în blender sau robot de bucătărie.
Transferați ananasul pur și simplu într-o oală medie.
Se amestecă în 1 cană de nucă de cocos, 1/2 cană de zahăr și zahărul cofetarului. Se aduce la fierbere la foc mediu. Gatiti pana se evapora tot lichidul, aproximativ 30-35 de minute, amestecand des pentru a va asigura ca amestecul nu se rumeneste pe fund. Dacă amestecul începe să se rumenească, reduceți ușor focul și amestecați mai des. Amestecul va deveni o culoare aurie închisă. Opriți căldura.
Scoateți 1/2 cană din amestecul de ananas și amestecați-l în gălbenușurile de ou pentru a le tempera.
Adăugați gălbenușurile temperate în oală. La foc mediu-mare, continuați să gătiți până se usucă și îndepărtându-vă de părțile laterale ale oalei, aproximativ 5 minute.
Așezați oala în congelator și răciți complet.
Scoateți amestecul de ananas din congelator. Folosind un balon mic de pepene galben sau o măsură de 1/4 linguriță, faceți bile.
Se rulează nuca de cocos/zahărul care a fost amestecat în primul pas. Dacă trufele devin prea lipicioase pentru a se rostogoli, puneți amestecul înapoi în congelator pentru câteva minute.
Așezați pe foi de copt căptușite cu pergament și puneți-le în congelator. Odată înghețat, îndepărtați și depozitați într-un recipient etanș în straturi unice separate de hârtie pergament. Întoarceți trufele la congelator.
Se servește chiar din congelator sau se pune în Căni mici de bomboane de hârtie sau pe un platou cu 10 minute înainte de servire.
Retipărit cu permisiunea Paștelui prin Design: imagine perfectă Kosher prin Design rețete pentru vacanță de Susie Fishbein, (C) 2008 Mesorah Publications, Ltd.