Trufe De Alune De Ciocolată
Ciocolata alune trufe ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 26. O porție conține 163 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână bara de copt cu ciocolată cu lapte ghirardelli, chipsuri de copt cu ciocolată dulce-amăruie de cacao, alune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Trufe De Ciocolată-Alune, Trufe De Alune De Ciocolată, și Alune De Ciocolată Nutella Trufe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu sigur pentru microunde, combinați frișca, crema de brânză, siropul de porumb și lichiorul. Cuptor cu microunde la putere medie (50%) timp de 1-1/2 până la 2 minute sau până când amestecul este neted, amestecând o dată.
Adăugați Ghirardelli 60% Cacao chips-uri de copt ciocolata dulce-amar; nu se amestecă.
Se lasă să stea 5 minute; se amestecă. Cuptor cu microunde la putere medie (50%) timp de 1 minut sau până când amestecul este topit. Se amestecă amestecul până se omogenizează. (Nu se amestecă prea mult sau amestecul se va separa.) Acoperiți suprafața cu folie de plastic și răciți timp de 15 până la 20 de minute. Bateți amestecul de ciocolată cu un mixer electric la viteză mică până când este ușor și pufos. Acoperiți și răciți timp de 30 de minute sau până când este ușor de manevrat.
Aliniați o foaie de copt cu hârtie cerată. Folosind o lingură sau o lingură mică, aruncați amestecul de trufe în movile de 3/4 inci pe foaia de copt pregătită.
Așezați o alună în centrul fiecărei movile.
Rotiți movilele în bile netede, închizând alunele.
Între timp, într-un castron mediu sigur pentru microunde, combinați bara de copt Ghirardelli cu ciocolată cu lapte tocată și scurtarea. Cuptor cu microunde la putere medie (50%) timp de 1-1/2 minute.
Scoateți și amestecați. Dacă ciocolata nu este topită, reveniți la cuptorul cu microunde și repetați pasul de încălzire, amestecând la fiecare 30 de secunde pentru a evita arderea. Se amestecă până se omogenizează.
Folosiți o furculiță pentru a înmuia bilele în amestecul de ciocolată cu lapte, permițând excesului de ciocolată să picure înapoi în castron. Întoarceți trufele pe foaia de copt; se răcește timp de 30 de minute sau până când sunt ferme.
Dacă doriți, într-un castron mic pentru microunde, așezați bara de copt Ghirardelli cu ciocolată albă tocată. Cuptor cu microunde la putere medie (50%) timp de 1 minut.
Scoateți și amestecați. Dacă ciocolata nu este topită, reveniți la cuptorul cu microunde și repetați pasul de încălzire, amestecând la fiecare 30 de secunde pentru a evita arderea. Se amestecă până se omogenizează.
Stropiți ciocolată albă topită peste vârfurile trufelor. Dacă doriți, presărați cu câteva boabe de sare de mare. Se răcește timp de 10 minute sau până se întărește.
Bucurați-vă imediat sau refrigerați într-un recipient etanș timp de până la 3 zile. Dacă este refrigerat, lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire.