Trufe De Alune
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Trufele de alune ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 20 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 119 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce, cafea, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Trufe De Alune, Trufe De Alune, și Trufe De Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Tăiați alunele și așezați-le pe o tigaie. Prăjiți-le la cuptor timp de 10 minute. (Dacă alunele au piele pe ele, prăjiți-le timp de 25 de minute.) Puneți deoparte să se răcească.
Se toacă fin bomboanele și se așază într-un bol.
Încălziți crema într-o cratiță mică până fierbe. Turnați imediat crema fierbinte printr-o sită cu ochiuri fine în bol cu bomboanele de ciocolată. Cu un tel de sârmă, amestecați încet smântâna și bomboanele împreună până când ciocolata este complet topită. (Dacă ciocolata nu se topește complet, așezați vasul peste o tigaie cu apă fierbinte și amestecați câteva minute doar până se topește.)
Bateți lichiorul de alune, cafeaua și vanilia. Acoperiți și răciți timp de 45 de minute până la 1 oră până când este flexibil, dar suficient de ferm pentru a scoate.
Cu 2 lingurițe sau o lingură de înghețată de 1 1/4 inci, faceți păpuși din amestecul de ciocolată și așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. La frigider aproximativ 15 minute, până când este suficient de ferm pentru a se rostogoli în sfere aspre.
Rotiți ciocolata în alunele tocate și răciți din nou. Trufele sunt cele mai bune atunci când li se permite să se stabilească peste noapte în frigider.