Trufe De Alune

Trufe De Alune
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Trufele de alune ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 20 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 119 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce, cafea, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Trufe De Alune, Trufe De Alune, și Trufe De Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Tăiați alunele și așezați-le pe o tigaie. Prăjiți-le la cuptor timp de 10 minute. (Dacă alunele au piele pe ele, prăjiți-le timp de 25 de minute.) Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se toacă fin bomboanele și se așază într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Încălziți crema într-o cratiță mică până fierbe. Turnați imediat crema fierbinte printr-o sită cu ochiuri fine în bol cu bomboanele de ciocolată. Cu un tel de sârmă, amestecați încet smântâna și bomboanele împreună până când ciocolata este complet topită. (Dacă ciocolata nu se topește complet, așezați vasul peste o tigaie cu apă fierbinte și amestecați câteva minute doar până se topește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Bateți lichiorul de alune, cafeaua și vanilia. Acoperiți și răciți timp de 45 de minute până la 1 oră până când este flexibil, dar suficient de ferm pentru a scoate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Cu 2 lingurițe sau o lingură de înghețată de 1 1/4 inci, faceți păpuși din amestecul de ciocolată și așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. La frigider aproximativ 15 minute, până când este suficient de ferm pentru a se rostogoli în sfere aspre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Rotiți ciocolata în alunele tocate și răciți din nou. Trufele sunt cele mai bune atunci când li se permite să se stabilească peste noapte în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
AluneAlune
TrufeTrufe
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 55 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista