Trufe Cu Bulgări De Zăpadă
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Trufele cu bulgăre de zăpadă ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 208 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de extract de migdale, unt, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 56 de minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Trufe cu bulgări de zăpadă, Bulgăre de zăpadă, și Tort Cu Bulgări De Zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron, adăugați și încălziți smântâna, untul, extractul și 8 uncii de ciocolată albă în cuptor cu microunde la putere medie la intervale de 30 de secunde. Asigurați-vă că amestecați între intervale pentru a evita arderea. Continuați la intervale de 30 de secunde, amestecând între ele până când ciocolata este netedă și topită. Îndoiți zahărul pudră cernut. Acoperiți vasul și introduceți-l în frigider timp de aproximativ 1 1/2 ore.
Așezați un suport de răcire peste 1 foaie de copt.
Tăiați o bucată de hârtie pergament pentru a se potrivi în interiorul unei alte foi de copt. Topiți ciocolata rămasă în cuptorul cu microunde. Scoateți amestecul de trufe răcit și semi-întărit. Folosind o lingură, scoateți suficient pentru a face o minge, de aproximativ 1 uncie.
Așezați mingea pe raft. Continuați procesul până când tot amestecul de trufe a dispărut. Ar trebui să aveți aproximativ 16 trufe.
Folosind o perie de patiserie," vopsiți " pe ciocolata topită și așezați-o pe foaia de biscuiți acoperită cu pergament. Desemnați o mână de utilizat numai pentru stropirea de nucă de cocos. Înainte de a trece la vopsirea următoarei trufe, folosiți "mâna presărată" pentru a decora trufa. Continuați să alternați între vopsire și stropire până când ați terminat. La frigider timp de 1 oră.