Trufe Cu Brânză Feta
Trufe de brânză Feta este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 20 de porții cu 237 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, migdale, castraveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Feta grecească nebună, roșii uscate la soare și trufe de fistic, Trufe De Brânză De Vacanță, și Cornuri cu semințe de susan și brânză Feta - rulouri de brânză macedoneană – Kifli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 5 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până când sunt bine combinate. Acoperiți bine amestecul și răciți cel puțin 1 oră sau până când este ferm (se poate răci până la 3 zile).
Rulați amestecul de brânză în bile rotunde de 3/4 inch.
Rulați fiecare bilă în pătrunjel.
Se servește imediat sau se acoperă și se răcește până când este gata de servit. Dacă este răcit, lăsați să stea cu 30 de minute înainte de servire.
Se servește cu felii de castraveți, roșii de struguri, măsline kalamata și migdale întregi.