Trufe Butterfinger
Trufele Butterfinger ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 80. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 45 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de ciocolată semidulce, smântână grea, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Încercați Trufe Butterfinger, Trufe Butterfinger, și Trufe Butterfinger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata și untul într-un mediu mediucastron. Aduceți smântâna la fiert într-o cratiță mică; se toarnă smântână fierbinte peste ciocolatăamestec.
Lăsați să stea timp de 1 minut, apoi amestecați până laciocolata este topită și amestecul este neted.Se amestecă bomboanele tocate. Acoperiți și răciți până lafirmă, aproximativ 2 ore.
Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie.Folosind un baller de pepene galben, scoateți bile de 3/4 " (sau lingurițe de ceai) din chocolatemixture.
Rulați trufe între palmepentru a face suprafața netedă.
Așezați pefoaie pregătită.
Puneți pudra de cacao într-un castron mic.
Rulați trufele în pudră de cacao pentru a acoperi.
Se decoreaza cu arahide tocate sau arahidetalvi. Se răcește până se întărește. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Depozitați etanș întrefoi de hârtie cerată. Păstrați la rece.