Trufe negrese ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 25 de porții cu 243 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 32 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, ouă, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Trufe Brownies, Brownies Cu Trufe De Migdale, și Brownies Cu Trufe De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați rack - ul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. Linia 9 x 9 x 2-inch tigaie metalică de copt cu folie, lăsând consola. Pulverizați folia cupulverizare cu ulei vegetal Nonstick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați 6 uncii de ciocolată dulce-amăruie și unt într-un bol metalic mediu. Puneți vasul deasupra cratiței cu apă clocotită și amestecați până când ciocolata și untul sunt topite și netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți vasul din peste apăși amestecul de ciocolată rece până când este călduț,5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți zahărul, ouăle,extractul de vanilie și sarea într-un castron mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Amestec de ciocolată Whiskin. Se amestecă apoi făinatocate nuci prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6
Transferați bateriaîn tava de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Coaceți browniesuntil tester introdus în centru comesout cu firimituri umede atașat, 26 la 28minutes.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Transferați tigaia în raftul de răcire șilăsați brownies să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, Decojiți
9
Aduceți crema la foc miccratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
10
Scoateți dincăldură.
11
Adăugați restul de 6 uncii de ciocolatăcremă fierbinte și lăsați să stea 5 minute pentru a se înmuia,apoi bateți până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Se toarnăciocolată ganache peste brownie sheetin tigaie și se întinde pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Lăsați să stea la temperatura camerei rece până latopping este setat, aproximativ 4 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și depozitațila temperatura camerei.
14
Folosind folie ca ajutor, ridicați foaia de brownie din tigaie. Îndoiți marginile foliei. Folosind un cuțit mare ascuțit, tăiați foaia de brownie în 25 de pătrate, ștergeți cuțitul cu o cârpă umedă fierbinte după fiecare tăiere. Aranjați brownieson platou și serviți.