Trufe Amaretto
Trufele Amaretto ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 20 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 111 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați amaretto, miere, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Trufe Cremă Amaretto, Amaretto Pecan Cookie Aluat Trufe, și Cupcakes Amaretto cu migdale cu frișcă Amaretto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 5 oz de ciocolată și unt într-un castron destul de mare pentru microunde. Cuptor cu microunde la 50% putere, amestecând la fiecare 30 de secunde, până se omogenizează și creamy.In o cană de măsurare sigură pentru cuptorul cu microunde, combinați smântâna și mierea. Cuptorul cu microunde la maxim timp de aproximativ 40 de secunde sau până când fierbe în jurul marginilor.
Se toarnă amestecul de smântână fierbinte în ciocolata topită și se amestecă până se omogenizează. Se amestecă Amaretto.Se răcește cel puțin o oră sau până când amestecul este suficient de gros pentru a scoate.Când amestecul este gros, folosiți o linguriță îngrămădită pentru a scoate ciocolată și a forma bile dezordonate. Nu vor fi perfect modelate în acest moment.
Puneți bilele dezordonate pe o tavă căptușită cu hârtie cerată și răciți până când sunt ferme. Când este ferm, reformați bilele cu palmele mâinii, astfel încât să fie frumos rotunjite.
Se transferă la congelator și se păstrează acoperit până la îngheț.Când centrele de ciocolată sunt înghețate, topiți ciocolata de scufundare (sau temperați ciocolata obișnuită tocată folosind metoda cuptorului cu microunde). Înmuiați bilele înghețate în ciocolata topită și ridicați-le din ciocolată cu două furculițe.
Lăsați ciocolata rămasă să curgă înapoi în castron. Setați pe o tavă căptușită cu hârtie de ceară sau câteva plăci căptușite.
Lăsați să se răcească până când acoperirea este fermă.