Trucuri Dulci: Tort De Burete De Dovleac
Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 10 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 144 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de scorțișoară măcinată, ghimbir măcinat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Varza de Bruxelles a lui David Chang, cu conopidă și câteva modificări, Tort De Burete, și Tort De Burete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Ungeți ușor o foaie de copt de 11 pe 15 inci (tigaie cu jeleu) și tapetați fundul tigaiei cu hârtie de ceară sau pergament. Pune deoparte.
În vasul unui mixer electric, combinați gălbenușurile și 1/2 cană de zahăr. Bateți la viteză mare timp de 3 până la 5 minute, până când amestecul este foarte ușor și gros.
Se amestecă sucul de lămâie cu dovleacul pur și se amestecă ușor în amestecul de gălbenuș.
Cernem împreună făina, praful de copt și condimentele (de obicei recomand să bateți peste cernere, dar în acest caz, cernerea este cel mai bun pariu).
Se adaugă în amestecul de gălbenuș și se amestecă până se omogenizează.
Într-un bol de amestecare din metal sau sticlă mediu, curat imaculat, bateți albușurile până se spumează, apoi adăugați un vârf din restul de 1/2 cană de zahăr. Continuați să bateți albușurile, adăugând zahărul rămas puțin câte puțin până se formează vârfuri ferme.
Îndoiți ușor albușurile în amestecul de gălbenușuri până se încorporează bine.
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită și coaceți timp de 12 până la 15 minute, până când tortul revine la atingere.