Triunghiuri de ciuperci și slănină
Ciuperci și triunghiuri Bacon ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 110 calorii. Această rețetă servește 32 și costă 28 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de slănină, ceapă verde, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Triunghiuri Uimitoare De Ciuperci, Triunghiuri Cremoase De Ciuperci Phyllo, și Triunghiuri Phyllo cu ciuperci și brânză de capră.
Instrucțiuni
Dezghețați foile de patiserie la temperatura camerei 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Gatiti slanina in tigaie pana cand este crocanta.
Se toarnă toate picăturile, cu excepția a 1 lingură.
Adăugați ciuperci, ceapă, usturoi și cimbru și gătiți până când ciupercile sunt fragede și lichidul se evaporă.
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza elvețiană și crema de brânză.
Desfaceți foile de patiserie pe suprafața ușor făinată.
Rulați fiecare foaie într-un pătrat de 12 inci.
Tăiați fiecare în pătrate de 16 (3 inci).
Așezați 1 lingură de amestec de ciuperci în centrul fiecărui pătrat.
Ungeți marginile pătratelor cu amestec de ouă. Îndoiți patiseria peste umplutură pentru a forma triunghiuri. Apăsați marginile pentru a sigila.
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe foaia de copt.
Periați cu amestec de ouă.
Coaceți 20 de minute sau până devin aurii. Face 32 de aperitive.