Triple Chocolate Chunk Unt De Arahide Brownies

Triple Chocolate Chunk Unt De Arahide Brownies
Triple Chocolate Chunk unt de arahide negrese ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 149 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide, marshmallows, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fulgi De Ovăz Ciocolată Bucată Cookie Unt De Arahide Swirled Negrese, Ciocolata Cu Unt De Arahide Triple Layer Brownies, și Unt de arahide Chocolate Chunk Brownies cu Ganache de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.tapetați tigaia de 13x9 inci cu folie, extinzând folia peste părți pentru o îndepărtare ușoară din tigaie. Ungeți numai partea inferioară a foliei cu spray de scurtare sau de gătit. Faceți brownies conform instrucțiunilor de pe cutie. Top brownies fierbinte uniform cu bomboane cupa unt de arahide, 6 rânduri de 4 rânduri; apăsați ușor în jos. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într-un castron mare, bateți untul, zahărul pudră și laptele cu mixerul electric la viteză medie până când este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați unt de arahide și vanilie; bateți până la răspândirea consistenței, adăugând mai mult lapte, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Răspândiți uniform peste brownies.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Se acoperă cu marshmallows, alune și bomboane de ciocolată; apăsați ușor în jos. La frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De CiocolatăBomboane De Ciocolată
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
6
Scoateți din tigaie prin marginile foliei. Pentru brownies, tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri. Acoperiți și refrigerați orice brownies rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista