Triglie de scoglio

Triglie de scoglio
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Triglie de scoglio. Această rețetă face 4 porții cu 1445 calorii, 115g de proteine, și 84G de grăsime fiecare. Pentru $13.35 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chili serrano, frunze de busuioc, pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Tagliolino Allo Scoglio, Pastan Allo Scoglio, și Scoglio (Paste Cu Fructe De Mare) pentru rețete similare.

Ingrediente

4puțin dovlecel tocatPreîncălziți cuptorul la 350 F (180 C). Folosind spatele unui cuțit, zdrobițiPreîncălziți cuptorul la 350 F (180 C). Folosind spatele unui cuțit, zdrobiți30măsline negre, fără sâmburi și grosieremăsline negre, fără sâmburi și grosiere2Crustă: firimituri de biscuiți grahamYukonYukon4puțin dovlecel tocatchefal rămas. Condimentați peștele în interior și în exterior cu sare și piper. Încălziți puținchefal rămas. Condimentați peștele în interior și în exterior cu sare și piper. Încălziți puțin250ardei habeneropește, 9–14oz (250–400g) fiecare, evisceratpește, 9–14oz (250–400g) fiecare, eviscerat20frunze de pătrunjel cu frunze plate, tocate grosierfrunze de pătrunjel cu frunze plate, tocate grosier20frunze proaspete de busuioc, tocate grosierfrunze proaspete de busuioc, tocate grosier1(vinete)ulei într-o tigaie la foc mare. Prăjiți chefalul timp de 3 minute. Rândul săuulei într-o tigaie la foc mare. Prăjiți chefalul timp de 3 minute. Rândul său4puțin dovlecel tocatusturoi, măsline, chili, busuioc, pătrunjel și lămâie conservată. Adăugați sucul de lămâieusturoi, măsline, chili, busuioc, pătrunjel și lămâie conservată. Adăugați sucul de lămâie4puțin dovlecel tocatusturoi cu puțină sare de mare, până se formează o pastă netedă. Se amestecă împreunăusturoi cu puțină sare de mare, până se formează o pastă netedă. Se amestecă împreună1cățel de usturoi, înjumătățit și orice interior verdecățel de usturoi, înjumătățit și orice interior verde1suc de lamaiesuc de lamaie4puțin dovlecel tocaturme rămase ale miezului alb amar. Se toacă fin pielea de lămâie și se lasă deoparteurme rămase ale miezului alb amar. Se toacă fin pielea de lămâie și se lasă deoparte2lămâilămâi4puțin dovlecel tocatde lămâi pentru a le menține scufundate. Aduceți la fierbere și fierbeți până se înmoaiede lămâi pentru a le menține scufundate. Aduceți la fierbere și fierbeți până se înmoaie4puțin dovlecel tocatpuțin ulei de măsline ușorpuțin ulei de măsline ușor4puțin dovlecel tocatși ulei de măsline, și se condimentează cu sare și piperși ulei de măsline, și se condimentează cu sare și piper4puțin dovlecel tocatChefal roșu prăjit la tigaie cu lămâie conservată, măsline și pătrunjelChefal roșu prăjit la tigaie cu lămâie conservată, măsline și pătrunjel1miciPentru a face lămâia conservată, puneți lămâile într-o tigaie strânsăPentru a face lămâia conservată, puneți lămâile într-o tigaie strânsă4puțin dovlecel tocatgrătiți peștele sau coaceți în întregime în cuptor.) Serviți imediat cu niște verdeață mixtăgrătiți peștele sau coaceți în întregime în cuptor.) Serviți imediat cu niște verdeață mixtă4smallschefal roșu proaspăt sau altă firmă mică, slabăchefal roșu proaspăt sau altă firmă mică, slabă4puțin dovlecel tocatLuați unul dintre chefal roșu și uscați-l cu prosoape de hârtie. Umpleți cavitateaLuați unul dintre chefal roșu și uscați-l cu prosoape de hârtie. Umpleți cavitatea3Crustă: firimituri de biscuiți grahamsare de rocăsare de rocă4puțin dovlecel tocatsare de mare și piper negru proaspăt măcinatsare de mare și piper negru proaspăt măcinat11 jalape roșu proaspăt sau chili serrano1 jalape roșu proaspăt sau chili serrano4puțin dovlecel tocatși aruncați. Folosind un cuțit subțire ascuțit, tăiați interiorul pielii, îndepărtând oriceși aruncați. Folosind un cuțit subțire ascuțit, tăiați interiorul pielii, îndepărtând orice4puțin dovlecel tocatsau spanac fiert. Chefalul prăjit afumat și umplutura se combină strălucitsau spanac fiert. Chefalul prăjit afumat și umplutura se combină strălucit4puțin dovlecel tocatapă curentă. Când lămâile sunt reci, tăiate în jumătate, îndepărtați toată carnea și miezulapă curentă. Când lămâile sunt reci, tăiate în jumătate, îndepărtați toată carnea și miezul4puțin dovlecel tocatși coaceți la cuptor timp de 5 minute sau până când sunt fierte. (Alternativ, fieși coaceți la cuptor timp de 5 minute sau până când sunt fierte. (Alternativ, fie4puțin dovlecel tocatAcoperiți cu apă și adăugați sarea de rocă. Așezați un capac mic sau farfurie deasupraAcoperiți cu apă și adăugați sarea de rocă. Așezați un capac mic sau farfurie deasupra4puțin dovlecel tocatușor și gătiți cealaltă parte timp de 2 minute. Transferați chefalul într-un vas de coptușor și gătiți cealaltă parte timp de 2 minute. Transferați chefalul într-un vas de copt4puțin dovlecel tocatscalate și curățatescalate și curățate4puțin dovlecel tocattrage aruncattrage aruncat4puțin dovlecel tocatTriglie de scoglioTriglie de scoglio4puțin dovlecel tocatcând este străpuns cu vârful unui cuțit ascuțit, 8-10 minute. Reîmprospătați sub frigcând este străpuns cu vârful unui cuțit ascuțit, 8-10 minute. Reîmprospătați sub frig
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista