Triglie de scoglio

Triglie de scoglio
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Triglie de scoglio. Această rețetă face 4 porții cu 1445 calorii, 115g de proteine, și 84G de grăsime fiecare. Pentru $13.35 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chili serrano, frunze de busuioc, pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Tagliolino Allo Scoglio, Pastan Allo Scoglio, și Scoglio (Paste Cu Fructe De Mare) pentru rețete similare.

Ingrediente

4creveți și cu venePreîncălziți cuptorul la 350 F (180 C). Folosind spatele unui cuțit, zdrobițiPreîncălziți cuptorul la 350 F (180 C). Folosind spatele unui cuțit, zdrobiți30măsline negre, fără sâmburi și grosieremăsline negre, fără sâmburi și grosiere22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțireO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțire4creveți și cu venechefal rămas. Condimentați peștele în interior și în exterior cu sare și piper. Încălziți puținchefal rămas. Condimentați peștele în interior și în exterior cu sare și piper. Încălziți puțin250pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpește, 9–14oz (250–400g) fiecare, evisceratpește, 9–14oz (250–400g) fiecare, eviscerat20frunze de pătrunjel cu frunze plate, tocate grosierfrunze de pătrunjel cu frunze plate, tocate grosier20frunze proaspete de busuioc, tocate grosierfrunze proaspete de busuioc, tocate grosier1(vinete)ulei într-o tigaie la foc mare. Prăjiți chefalul timp de 3 minute. Rândul săuulei într-o tigaie la foc mare. Prăjiți chefalul timp de 3 minute. Rândul său4creveți și cu veneusturoi, măsline, chili, busuioc, pătrunjel și lămâie conservată. Adăugați sucul de lămâieusturoi, măsline, chili, busuioc, pătrunjel și lămâie conservată. Adăugați sucul de lămâie4creveți și cu veneusturoi cu puțină sare de mare, până se formează o pastă netedă. Se amestecă împreunăusturoi cu puțină sare de mare, până se formează o pastă netedă. Se amestecă împreună1cățel de usturoi, înjumătățit și orice interior verdecățel de usturoi, înjumătățit și orice interior verde1suc de lamaiesuc de lamaie4creveți și cu veneurme rămase ale miezului alb amar. Se toacă fin pielea de lămâie și se lasă deoparteurme rămase ale miezului alb amar. Se toacă fin pielea de lămâie și se lasă deoparte2lămâilămâi4creveți și cu venede lămâi pentru a le menține scufundate. Aduceți la fierbere și fierbeți până se înmoaiede lămâi pentru a le menține scufundate. Aduceți la fierbere și fierbeți până se înmoaie4creveți și cu venepuțin ulei de măsline ușorpuțin ulei de măsline ușor4creveți și cu veneși ulei de măsline, și se condimentează cu sare și piperși ulei de măsline, și se condimentează cu sare și piper4creveți și cu veneChefal roșu prăjit la tigaie cu lămâie conservată, măsline și pătrunjelChefal roșu prăjit la tigaie cu lămâie conservată, măsline și pătrunjel1miciPentru a face lămâia conservată, puneți lămâile într-o tigaie strânsăPentru a face lămâia conservată, puneți lămâile într-o tigaie strânsă4creveți și cu venegrătiți peștele sau coaceți în întregime în cuptor.) Serviți imediat cu niște verdeață mixtăgrătiți peștele sau coaceți în întregime în cuptor.) Serviți imediat cu niște verdeață mixtă4smallschefal roșu proaspăt sau altă firmă mică, slabăchefal roșu proaspăt sau altă firmă mică, slabă4creveți și cu veneLuați unul dintre chefal roșu și uscați-l cu prosoape de hârtie. Umpleți cavitateaLuați unul dintre chefal roșu și uscați-l cu prosoape de hârtie. Umpleți cavitatea32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysare de rocăsare de rocă4creveți și cu venesare de mare și piper negru proaspăt măcinatsare de mare și piper negru proaspăt măcinat11 jalape roșu proaspăt sau chili serrano1 jalape roșu proaspăt sau chili serrano4creveți și cu veneși aruncați. Folosind un cuțit subțire ascuțit, tăiați interiorul pielii, îndepărtând oriceși aruncați. Folosind un cuțit subțire ascuțit, tăiați interiorul pielii, îndepărtând orice4creveți și cu venesau spanac fiert. Chefalul prăjit afumat și umplutura se combină strălucitsau spanac fiert. Chefalul prăjit afumat și umplutura se combină strălucit4creveți și cu veneapă curentă. Când lămâile sunt reci, tăiate în jumătate, îndepărtați toată carnea și miezulapă curentă. Când lămâile sunt reci, tăiate în jumătate, îndepărtați toată carnea și miezul4creveți și cu veneși coaceți la cuptor timp de 5 minute sau până când sunt fierte. (Alternativ, fieși coaceți la cuptor timp de 5 minute sau până când sunt fierte. (Alternativ, fie4creveți și cu veneAcoperiți cu apă și adăugați sarea de rocă. Așezați un capac mic sau farfurie deasupraAcoperiți cu apă și adăugați sarea de rocă. Așezați un capac mic sau farfurie deasupra4creveți și cu veneușor și gătiți cealaltă parte timp de 2 minute. Transferați chefalul într-un vas de coptușor și gătiți cealaltă parte timp de 2 minute. Transferați chefalul într-un vas de copt4creveți și cu venescalate și curățatescalate și curățate4creveți și cu venetrage aruncattrage aruncat4creveți și cu veneTriglie de scoglioTriglie de scoglio4creveți și cu venecând este străpuns cu vârful unui cuțit ascuțit, 8-10 minute. Reîmprospătați sub frigcând este străpuns cu vârful unui cuțit ascuțit, 8-10 minute. Reîmprospătați sub frig
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista