Triglie de scoglio
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Triglie de scoglio. Această rețetă face 4 porții cu 1445 calorii, 115g de proteine, și 84G de grăsime fiecare. Pentru $13.35 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chili serrano, frunze de busuioc, pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Tagliolino Allo Scoglio, Pastan Allo Scoglio, și Scoglio (Paste Cu Fructe De Mare) pentru rețete similare.
Ingrediente Porții:
4 creveți și cu vene Preîncălziți cuptorul la 350 F (180 C). Folosind spatele unui cuțit, zdrobiți 30 măsline negre, fără sâmburi și grosiere 2 2 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley O mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțire 4 creveți și cu vene chefal rămas. Condimentați peștele în interior și în exterior cu sare și piper. Încălziți puțin 250 pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO pește, 9–14oz (250–400g) fiecare, eviscerat 20 frunze de pătrunjel cu frunze plate, tocate grosier 20 frunze proaspete de busuioc, tocate grosier 1 (vinete) ulei într-o tigaie la foc mare. Prăjiți chefalul timp de 3 minute. Rândul său 4 creveți și cu vene usturoi, măsline, chili, busuioc, pătrunjel și lămâie conservată. Adăugați sucul de lămâie 4 creveți și cu vene usturoi cu puțină sare de mare, până se formează o pastă netedă. Se amestecă împreună 1 cățel de usturoi, înjumătățit și orice interior verde 1 suc de lamaie 4 creveți și cu vene urme rămase ale miezului alb amar. Se toacă fin pielea de lămâie și se lasă deoparte 2 lămâi 4 creveți și cu vene de lămâi pentru a le menține scufundate. Aduceți la fierbere și fierbeți până se înmoaie 4 creveți și cu vene puțin ulei de măsline ușor 4 creveți și cu vene și ulei de măsline, și se condimentează cu sare și piper 4 creveți și cu vene Chefal roșu prăjit la tigaie cu lămâie conservată, măsline și pătrunjel 1 mici Pentru a face lămâia conservată, puneți lămâile într-o tigaie strânsă 4 creveți și cu vene grătiți peștele sau coaceți în întregime în cuptor.) Serviți imediat cu niște verdeață mixtă 4 smalls chefal roșu proaspăt sau altă firmă mică, slabă 4 creveți și cu vene Luați unul dintre chefal roșu și uscați-l cu prosoape de hârtie. Umpleți cavitatea 3 2 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley sare de rocă 4 creveți și cu vene sare de mare și piper negru proaspăt măcinat 1 1 jalape roșu proaspăt sau chili serrano 4 creveți și cu vene și aruncați. Folosind un cuțit subțire ascuțit, tăiați interiorul pielii, îndepărtând orice 4 creveți și cu vene sau spanac fiert. Chefalul prăjit afumat și umplutura se combină strălucit 4 creveți și cu vene apă curentă. Când lămâile sunt reci, tăiate în jumătate, îndepărtați toată carnea și miezul 4 creveți și cu vene și coaceți la cuptor timp de 5 minute sau până când sunt fierte. (Alternativ, fie 4 creveți și cu vene Acoperiți cu apă și adăugați sarea de rocă. Așezați un capac mic sau farfurie deasupra 4 creveți și cu vene ușor și gătiți cealaltă parte timp de 2 minute. Transferați chefalul într-un vas de copt 4 creveți și cu vene scalate și curățate 4 creveți și cu vene trage aruncat 4 creveți și cu vene Triglie de scoglio 4 creveți și cu vene când este străpuns cu vârful unui cuțit ascuțit, 8-10 minute. Reîmprospătați sub frig