Triestin Cevapcici
Triestine Cevapcici ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 225 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 36. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, nucșoară, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 17 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cevapcici (Cevapi) Sandvișuri Cu Cârnați Balcanici, și Cevapcici S Ajvarom ( Cârnați De Țară Balcanică).
Instrucțiuni
Puneți carnea de vită, carnea de porc, pătrunjelul și usturoiul într-un bol mare de amestecare. Condimentează cu sare condimentată, piper, boia și nucșoară.
Adăugați albusul de ou și vinul roșu; se amestecă bine până se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și grătar ușor de ulei.
Rotiți amestecul de carne în bețe de aproximativ 1 inch grosime cu 3 inci lungime, folosind mai puțin de 1/4 cană din amestec pe băț.
Periați ușor cevapcici cu ulei de măsline.
Gătiti pe grătarul preîncălzit până se rumenesc la exterior și nu mai sunt roz la interior, aproximativ 12 minute.