Tresse De Saumon Et De Sole

Tresse De Saumon Et De Sole
Tresse de saumon Et de Sole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1442 calorii, 219g de proteine, și 56G de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $28.7 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați file de somon, file de talpă, file de talpă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Spectalully Delicious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Saumon A L ' Oiselle (somon cu măcriș și șalotă), Somon cu linte și unt de muștar (linte Saumon aux), și Somon crud cu castraveti si ceai verde Granita-saumon cru et granit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Folosind o spatulă lungă, ridicați ușor împletiturile pe o foaie de copt ușor unsă. Dați-le puțină sare și o măcinare de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
2
Coaceți într-un cuptor preîncălzit 350 timp de 15 minute, până când este gătit. Folosiți spatula pentru a transfera laservirea plăcilor, amintindu-vă să îndepărtați mai întâi scobitorii!Rețeta lui Le Bec-Fin a inclus câteva sosuri complicate, mi se pare că frumusețea împletiturii este minunată așa cum este. Dacă doriți să vă îmbrăcați cu sos, faceți așa cum face aripioarele Le Bec: serviți-le în bălți pe laterale, astfel încât designul împletiturii să nu fie ascuns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate77
Revista