Trenette cu Pesto, fasole și cartofi: Pesto Genovese
Trenette cu Pesto, fasole și cartofi: Pesto Genovese este un lactate gratuit felul principal. Pentru $ 3.28 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1260 calorii, 26g de proteine, și 66g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de sare de mare, paste trenette, ulei de măsline ligurian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Trenette cu jalape Pesto, Trenette cu pesto de vinete și busuioc, și Fettucine Al Pesto Genovese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face pesto: într-un mortar mare de piatră, așezați nucile de pin, busuiocul, usturoiul și sarea și macinați cu un pistil până formează o pastă.
Stropiți în uleiul de măsline, bătând amestecul tot timpul cu o lingură de lemn. Acest lucru poate fi tocat și într-un robot de bucătărie înainte de a adăuga uleiul. Pesto - ul poate fi păstrat în borcane, acoperite cu ulei de măsline extravirgin, timp de câteva săptămâni.
Pentru a face vasul de paste: aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului pana cand "al dente" si scurgeti.
Adăugați pastele într-o tigaie rece împreună cu fasolea. Aruncați cu pesto, cartofi roșii și lăsați pastele fierbinți și fasolea să încălzească pesto-ul și cartofii. Nu reîncălziți.
Adăugați mai mult ulei de măsline extra-virgin, după gust.