Spaghetele cu trei ardei și ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. O porție conține 810 calorii, 30g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți semințe de fenicul, ardei gras, parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Trei-spaghete de ardei și ceapă, Spaghete cu usturoi, ceapă și Pancetta: spaghete alla Gricia, și Spaghete de ceapă și iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu. Sareți apa, adăugați pastele și gătiți la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați semințele de fenicul și amestecați timp de 1 minut, apoi adăugați toți ardeii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Se sotează timp de 8 până la 10 minute, apoi se adaugă usturoiul și se condimentează cu sare și piper, după gust. Când ardeii și ceapa sunt fragede, adăugați vinul și amestecați timp de 30 de secunde, apoi adăugați stocul și roșiile. Reduceți sosul timp de 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Scurgeți pastele, aruncați-le în tigaie și aruncați-le cu untul și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Rețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Transferați pastele într-un bol de servire, presărați puțină brânză, acoperiți cu busuiocul și serviți imediat.