Trei Mămăligă Cu Brânză

Trei Mămăligă Cu Brânză
Trei mămăligă de brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 468 calorii, 23g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză taleggio, frunze de oregano, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Patru Mămăligă Cu Brânză, Mămăligă Cu Brânză Chili, și Mămăligă Cremoasă Cu Două Brânzeturi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mamaliga
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2
Aduceți 3 căni de apă la fiert într-o cratiță mare sau cuptor cu șanț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Adăugați sarea.Când apa ajunge la fierbere, adăugați mămăliga într-un flux lent și constant, amestecând amestecul pe măsură ce mergeți. Reduceți căldura la minim și continuați să amestecați câteva minute până când nu există bulgări. Fierbeți mămăliga timp de 30-40 de minute amestecând ocazional, astfel încât mămăliga să nu se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Scoateți mămăliga de pe foc și adăugați untul, amestecând până se încorporează bine.Sos De Roșii
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
5
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
6
Adăugați doi căței de usturoi care au fost tăiați subțire. Gatiti-le usor pana abia incep sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
7
Adăugați o cutie de roșii tăiate cubulețe de 14 cm și puțină sare. Mergeți ușor pe sare, deoarece unele mărci de roșii sunt prea sărate pentru început.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Se adaugă aproximativ 1 lingură de frunze proaspete de oregano și se fierbe aproximativ aproximativ o oră, până se reduce la o consistență de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Mămăligă La Cuptor
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
10
Ungeți ușor blaturile și părțile laterale ale unui vas de copt de mică adâncime de 9 cm.11 inch. Folosind partea din spate a unei linguri răspândit aproximativ cm de mamaliga peste tot în partea de jos. Crumble și dollop aproximativ 5 uncii Gorgonzola și 5 uncii de Taleggio uniform pe suprafața stratului polenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Brânză TaleggioBrânză Taleggio
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
11
Adăugați restul de mămăligă întinzând-o peste brânză cu dosul unei linguri. Lucrați cu atenție pentru a vă asigura că brânza este complet acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
12
Așezați o bucată de folie de plastic peste stratul superior de mămăligă și, folosind palmele mâinilor, compactați mămăliga cât mai uniform și ferm posibil.Mămăliga poate fi făcută cap până în acest punct cu până la 24 de ore în avans. De fapt, face mămăliga mai fermă și este mai ușor de tăiat după coacere.Când sunteți gata să coaceți mămăliga. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Se toarnă sosul de roșii pregătit peste partea superioară a mămăligii și se presară deasupra parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
14
Coaceți mămăliga timp de 30 de minute până se rumeneste și se clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
15
Scoateți mămăliga să se răcească pe un suport de sârmă timp de aproximativ o oră. Ar trebui să se întărească așa cum cools.To serviți feliați mămăliga coaptă în porții de dimensiuni mari și serviți alături de o salată de rucola. Prima piesă poate fi dificil de îndepărtat din tavă cu grijă. Poate doriți să-l lăsați deoparte ca un tratament post-petrecere pentru bucătar. Dar celelalte felii ar trebui să iasă mai ușor.O mămăligă coaptă perfectă o va ține în formă, dar oh atât de abia. S-ar putea să se lase puțin sub greutatea proprie și va scurge multă brânză pe toată farfuria.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista