Trei Mămăligă Cu Brânză
Trei mămăligă de brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 468 calorii, 23g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză taleggio, frunze de oregano, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Patru Mămăligă Cu Brânză, Mămăligă Cu Brânză Chili, și Mămăligă Cremoasă Cu Două Brânzeturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3 căni de apă la fiert într-o cratiță mare sau cuptor cu șanț.
Adăugați sarea.Când apa ajunge la fierbere, adăugați mămăliga într-un flux lent și constant, amestecând amestecul pe măsură ce mergeți. Reduceți căldura la minim și continuați să amestecați câteva minute până când nu există bulgări. Fierbeți mămăliga timp de 30-40 de minute amestecând ocazional, astfel încât mămăliga să nu se lipească.
Scoateți mămăliga de pe foc și adăugați untul, amestecând până se încorporează bine.Sos De Roșii
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați doi căței de usturoi care au fost tăiați subțire. Gatiti-le usor pana abia incep sa se rumeneasca.
Adăugați o cutie de roșii tăiate cubulețe de 14 cm și puțină sare. Mergeți ușor pe sare, deoarece unele mărci de roșii sunt prea sărate pentru început.
Se adaugă aproximativ 1 lingură de frunze proaspete de oregano și se fierbe aproximativ aproximativ o oră, până se reduce la o consistență de sos.
Ungeți ușor blaturile și părțile laterale ale unui vas de copt de mică adâncime de 9 cm.11 inch. Folosind partea din spate a unei linguri răspândit aproximativ cm de mamaliga peste tot în partea de jos. Crumble și dollop aproximativ 5 uncii Gorgonzola și 5 uncii de Taleggio uniform pe suprafața stratului polenta.
Adăugați restul de mămăligă întinzând-o peste brânză cu dosul unei linguri. Lucrați cu atenție pentru a vă asigura că brânza este complet acoperită.
Așezați o bucată de folie de plastic peste stratul superior de mămăligă și, folosind palmele mâinilor, compactați mămăliga cât mai uniform și ferm posibil.Mămăliga poate fi făcută cap până în acest punct cu până la 24 de ore în avans. De fapt, face mămăliga mai fermă și este mai ușor de tăiat după coacere.Când sunteți gata să coaceți mămăliga. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Se toarnă sosul de roșii pregătit peste partea superioară a mămăligii și se presară deasupra parmezan ras.
Coaceți mămăliga timp de 30 de minute până se rumeneste și se clocotește.
Scoateți mămăliga să se răcească pe un suport de sârmă timp de aproximativ o oră. Ar trebui să se întărească așa cum cools.To serviți feliați mămăliga coaptă în porții de dimensiuni mari și serviți alături de o salată de rucola. Prima piesă poate fi dificil de îndepărtat din tavă cu grijă. Poate doriți să-l lăsați deoparte ca un tratament post-petrecere pentru bucătar. Dar celelalte felii ar trebui să iasă mai ușor.O mămăligă coaptă perfectă o va ține în formă, dar oh atât de abia. S-ar putea să se lase puțin sub greutatea proprie și va scurge multă brânză pe toată farfuria.