Trei C într-un sos de linte prăjită-Chile

Trei C într-un sos de linte prăjită-Chile
Trei C într-un sos de linte prăjită-Chile ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 555 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână linte, coriandru, semințe de muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon cu sos prăjit Chile-Mango, Tigaie prăjită Filet Mignon cu sos de Chile roșu-Rom, și Creveți prăjiți cu sos de Cocktail Chile afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați varza, morcovul și conopida într-o cratiță de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
VarzăVarză
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați apă pentru a acoperi și aduceți-o la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă frunzele de turmeric și curry. Coborâți focul la mediu, acoperiți tigaia și fierbeți, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede cu furculița, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
LegumeLegume
TurmericTurmeric
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
În timp ce legumele se gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați mazărea despicată, linte, semințe de coriandru și ardei iute. Prăjiți până când leguminoasele și semințele devin maronii roșiatice și ardeii iute se înnegrește, 2 până la 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați amestecul de leguminoase-condimente într-un borcan de blender, lăsând cât mai mult ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Mazăre împărțităMazăre împărțită
LeguminoaseLeguminoase
LinteLinte
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
5
Furați aproximativ 2 linguri de apă de gătit din legumele care fierb și turnați-o într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați pasta de tamarind și amestecați pentru a o dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
7
Se toarnă acest lichid tartă peste condimentele din borcanul blenderului și se adaugă Roșia. Puree, răzuind interiorul borcanului după cum este necesar, pentru a face o pastă pietroasă, maro-roșiatică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Scurgeți legumele într-o strecurătoare, rezervând 1 cană de apă de gătit. Apoi întoarceți legumele în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați pasta de linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
10
Turnați apa de gătit rezervată în blender și dați lamelor un vuiet rapid pentru a spăla borcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Adăugați spălările în tigaie, presărați sarea și amestecați o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Reîncălziți uleiul rămas în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați semințele de muștar, acoperiți tigaia și gătiți până când semințele au încetat să mai apară (nu spre deosebire de floricele), aproximativ 30 de secunde. Se amestecă acest ulei de semințe în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
LegumeLegume
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
SemințeSemințe
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Încălziți curry-ul la foc mediu, neacoperit, amestecând ocazional, pentru a permite aromelor să se căsătorească, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
15
Presărați făina de orez peste amestec și amestecați-o rapid. Gatiti pana cand curry-ul s-a ingrosat, 1 pana la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
Pudră De CurryPudră De Curry
16
Se presară cu coriandru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
17
articol var
18
Type_27_data = {};
19
articol
20
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista