Trei C într-un sos de linte prăjită-Chile
Trei C într-un sos de linte prăjită-Chile ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 555 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână linte, coriandru, semințe de muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon cu sos prăjit Chile-Mango, Tigaie prăjită Filet Mignon cu sos de Chile roșu-Rom, și Creveți prăjiți cu sos de Cocktail Chile afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați varza, morcovul și conopida într-o cratiță de dimensiuni medii.
Adăugați apă pentru a acoperi și aduceți-o la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă frunzele de turmeric și curry. Coborâți focul la mediu, acoperiți tigaia și fierbeți, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede cu furculița, 12 până la 15 minute.
În timp ce legumele se gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Presărați mazărea despicată, linte, semințe de coriandru și ardei iute. Prăjiți până când leguminoasele și semințele devin maronii roșiatice și ardeii iute se înnegrește, 2 până la 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați amestecul de leguminoase-condimente într-un borcan de blender, lăsând cât mai mult ulei în tigaie.
Furați aproximativ 2 linguri de apă de gătit din legumele care fierb și turnați-o într-un castron mic.
Adăugați pasta de tamarind și amestecați pentru a o dizolva.
Se toarnă acest lichid tartă peste condimentele din borcanul blenderului și se adaugă Roșia. Puree, răzuind interiorul borcanului după cum este necesar, pentru a face o pastă pietroasă, maro-roșiatică.
Scurgeți legumele într-o strecurătoare, rezervând 1 cană de apă de gătit. Apoi întoarceți legumele în cratiță.
Turnați apa de gătit rezervată în blender și dați lamelor un vuiet rapid pentru a spăla borcanul.
Adăugați spălările în tigaie, presărați sarea și amestecați o dată sau de două ori.
Reîncălziți uleiul rămas în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați semințele de muștar, acoperiți tigaia și gătiți până când semințele au încetat să mai apară (nu spre deosebire de floricele), aproximativ 30 de secunde. Se amestecă acest ulei de semințe în legume.
Încălziți curry-ul la foc mediu, neacoperit, amestecând ocazional, pentru a permite aromelor să se căsătorească, 3 până la 5 minute.
Presărați făina de orez peste amestec și amestecați-o rapid. Gatiti pana cand curry-ul s-a ingrosat, 1 pana la 2 minute.
Se presară cu coriandru și se servește.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;