Trei brânză Mac și brânză coace

Trei brânză Mac și brânză coace
Trei brânză Mac și brânză coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 692 calorii, 31g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână pesmet panko, făină, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză, Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, și Vegan Mac și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Înveliți un vas de copt de 3 litri cu spray de gătit; puneți deoparte până când este gata de utilizare. Gătiti macaroane conform instrucțiunilor pachetului într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți și reveniți la oală; acoperiți pentru a se încălzi. Gatiti baconul pana cand este crocant intr-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Topiți cele 3 linguri de unt la foc mediu într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați ceapa; gatiti timp de 5 minute, amestecand ocazional. Se amestecă făina, sarea și piperul. Se amestecă laptele. Gatiti, amestecand constant, pana se ingroasa si bubuie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați treptat brânză cheddar, brânză provolone și 1/3 cană brânză Asiago, amestecând constant până când brânzeturile s-au topit și sosul este neted. Se amestecă sosul de brânză în macaroanele gătite. Zdrobiți slănina și amestecați în amestecul de macaroane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Brânză AsiagoBrânză Asiago
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
7
Transferați amestecul în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
[Sfat de curățare: după ce soba este rece, ștergeți orice stropi de ulei sau scurgeri cu șervețele dezinfectante Clorox*. Clătiți mâinile odată finalizate.]
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
9
Combinați panko, restul de 1/4 cană de brânză Asiago și 1 linguriță de unt topit într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Presărați amestecul panko peste macaroane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
11
Coaceți timp de 10 minute sau până când blatul este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
12
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista