Trail Mix tratează cu caramel sărat stropit
Această rețetă servește 20 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 204 calorii. Mergeți la magazin și ridicați jardiniere alune prăjite, caramele, sare de mare grosieră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dulciuri Cu Caramel Sărat, Tratează popchip cu caramel sărat, și Dulciuri Crocante Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți ușor o tigaie de 9 "pe 12" cu spray antiaderent și lăsați-o deoparte.
Topiți untul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Aruncați marshmallows deasupra untului topit.
Puneți vasul înapoi în cuptorul cu microunde și încălziți timp de 2 minute. Se amestecă marshmallows și unt pentru a se integra și a reveni la cuptorul cu microunde pentru a se încălzi încă un minut. Scoateți cu grijă vasul din cuptorul cu microunde, amestecați bine și lăsați deoparte să se răcească aproximativ 3 minute. Nu vrei să fie super fierbinte, altfel va topi bomboanele atunci când sunt adăugate.
Topiți cuburile de caramel cu lapte timp de 1 minut într-un alt vas sigur pentru cuptorul cu microunde.
Scoateți din cuptorul cu microunde foarte atent și amestecați 1 linguriță de sare de mare. Pune deoparte.
Se toarnă imediat cerealele, arahidele, merisoarele, covrigii, semințele de dovleac și bomboanele de ciocolată în amestecul de marshmallow. Se amestecă cu o spatulă unsă până se acoperă uniform.
Se toarnă în tigaia pregătită și se presează uniform în tigaie cu o bucată de hârtie de ceară unsă.
Stropiți caramel topit peste tot în partea de sus a marshmallow trail mix tratează folosind o lingură.
Presărați restul de linguriță de sare grosieră deasupra caramelului.
Se răcește complet la temperatura camerei. Odată răcit, tăiați în pătrate de 2" pe 3 " cu cuțitul. Îmi place să încălzesc lama cuțitului peste aragaz timp de 5 secunde înainte de a face o tăietură. Tratamentul se taie mai ușor și obțineți margini mai îngrijite.
Păstrați deliciile crocante într-un recipient etanș la aer, la temperatura camerei, timp de până la cinci zile.