Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pull and Peel Italian Sub. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 98 de cenți pe porție. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mortadella, aluat de pizza, fontina și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tigaie Italiană Scoateți Pâinea, Pâine italiană cu ierburi și brânză, și banana peel thoran , cum se face banana peel thoran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați uleiul, fulgii de ardei roșu, usturoiul și sarea și lăsați să se marineze până la 30 de minute. Acest lucru se poate face în timp ce cuptorul se preîncălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Combinați oțetul, usturoiul, oregano, cimbru și sarea într-o cratiță. Gatiti la foc mediu pana cand se reduce la jumatate si devine sirop, aproximativ 10 minute, apoi tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Pentru sub: Preîncălziți cuptorul la 550 de grade F. preîncălziți o piatră de pizza în cuptorul de pe suportul din mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Rotiți aluatul de pizza într-o rundă subțire de 12 inci pe o coajă de pizza înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Se pune pe piatra de pizza la cuptor și se coace până se umflă ușor și se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Scoateți din cuptor și adăugați fontina, prosciutto, mortadella și capicola uniform deasupra aluatului. Finalizați cu reducerea balsamică și frunzele de busuioc rupte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare