Trabucuri Din Carne Marocană
Trabucurile din carne marocană ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 73 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ienibahar măcinat, boia de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 40 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Pâine De Carne Marocană, Marocan Spice Rub (Pentru Miel Și Alte Tipuri De Carne), și Cuscus marocan Ramadan cu carne și legume.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Încălziți uleiul de măsline în tigaie la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita macinata pana isi pierde culoarea roz si incepe sa se rumeneasca.
Scurgeți grăsimea din tigaie.
Adăugați roșii, scorțișoară, chimen, boia de ardei și ienibahar. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când amestecul se reduce ușor, aproximativ 10 minute.
Scoateți o foaie phyllo din pachet și păstrați restul acoperit cu o cârpă curată până când este gata de utilizare. Pe o suprafață plană de lucru, tăiați foaia phyllo în 2 dreptunghiuri de 14x9 inci. Pulverizați prima jumătate de foaie cu spray de gătit, așezați a 2-a jumătate deasupra și pulverizați din nou cu ulei.
Așezați o linguriță generoasă din amestecul de carne lângă capătul îngust al aluatului. Îndoiți aluatul peste partea superioară a cărnii, pliați în părțile laterale ale aluatului și rulați într-o formă îngustă de tub (trabuc). Repetați până când toată carnea a fost înfășurată. Aranjați trabucurile pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 25 de minute.