Trabucuri Din Carne Marocană

Trabucuri Din Carne Marocană
Trabucurile din carne marocană ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 73 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ienibahar măcinat, boia de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 40 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Pâine De Carne Marocană, Marocan Spice Rub (Pentru Miel Și Alte Tipuri De Carne), și Cuscus marocan Ramadan cu carne și legume.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Încălziți uleiul de măsline în tigaie la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita macinata pana isi pierde culoarea roz si incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scurgeți grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați roșii, scorțișoară, chimen, boia de ardei și ienibahar. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când amestecul se reduce ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
5
Scoateți o foaie phyllo din pachet și păstrați restul acoperit cu o cârpă curată până când este gata de utilizare. Pe o suprafață plană de lucru, tăiați foaia phyllo în 2 dreptunghiuri de 14x9 inci. Pulverizați prima jumătate de foaie cu spray de gătit, așezați a 2-a jumătate deasupra și pulverizați din nou cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Așezați o linguriță generoasă din amestecul de carne lângă capătul îngust al aluatului. Îndoiți aluatul peste partea superioară a cărnii, pliați în părțile laterale ale aluatului și rulați într-o formă îngustă de tub (trabuc). Repetați până când toată carnea a fost înfășurată. Aranjați trabucurile pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista