Tournedos de scoici învelite în slănină cu Succotash de vară

Bacon-învelite Tournedos scoică cu Succotash de vară ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 559 calorii, 19g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați scoici de mare, frigarui, fasole lima și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tournedos Învelit În Slănină Și Salvie, Rulouri De Scoici Învelite În Slănină, și Sucotash De Vară Cu Slănină Și Crutoane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Construiți un foc pe mai multe niveluri în grătar: lăsați 1/4 din fund liber de cărbuni, lăsați cărbunii în restul de 3/4 din grătar, astfel încât să fie de 3 ori mai mari pe o parte decât pe cealaltă. Când cărbunii sunt aprinși și temperatura a scăzut la mediu (țineți mâna la aproximativ 5 inci deasupra grilei de grătar, peste zona în care cărbunii sunt cei mai adânci, timp de 4 până la 5 secunde), grătarul este gata de gătit.
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu-mare până când a redat o cantitate bună de grăsime, dar nu a început să se coloreze sau să se încrețească, aproximativ 4 minute (slănina trebuie gătită la jumătate, ar trebui să rămână flexibilă).
Filetați scoicile pe frigarui, punând 3 pe fiecare frigarui, zig-zagging cu o bucată de slănină în jurul fiecărui trio de scoici, fixându-l în partea de sus și de jos cu scobitori sau fixați-l cu un al doilea bivol.
Presărați frigarui generos cu sare și piper, apoi așezați pe grătar peste lateral cu mai puțini cărbuni și gătiți până când scoicile sunt opace până la capăt, aproximativ 5 până la 7 minute pe fiecare parte.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați porumbul, fasolea lima, Roșia, salvia și sarea și piperul, după gust. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand toate ingredientele sunt frumoase si fierbinti, aproximativ 5 minute.
Pentru a servi, așezați aproximativ 1/4 din succotash pe fiecare farfurie, deasupra cu 2 frigarui.
Nota bucătarului: încercați să utilizați cele mai mari scoici disponibile, dacă sunt disponibile scoici uscate, este chiar mai bine. Când grătarul scoici ceas cu atenție pentru orice flare-up-uri.