Totul Covrigi
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da totul covrigi un try. Această rețetă vegetariană servește 28 și costă 82 de cenți pe porție. O porție conține 193 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați făină, brânză Cheddar ascuțită, sare de mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Covrigi, Covrigi, și Covrigi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 1 1/2 căni de apă caldă (110 grade F până la 115 grade F), drojdia și agave într-un bol. Puneți deoparte 5 minute.
Într-un robot de bucătărie echipat cu lama de aluat, pulsează făina integrală de grâu, 2 căni de făină universală și sarea de mare.
Adăugați 1 ou și amestecul de drojdie și pulsați în intervale de 10 secunde până când aluatul se reunește, aproximativ 3 impulsuri. Întoarceți-vă pe o placă cu făină. Frământați de 10 până la 12 ori, adăugând până la 3/4 cană mai multă făină dacă aluatul este prea lipicios.
Tăiați aluatul în 4 porții egale; acoperiți cu un prosop curat.
Pe o placă cu făină, întindeți o bucată de aluat într-un dreptunghi de 14 pe 11 inci, gros de 1/4 inci, cu o latură mai scurtă orientată spre dvs.
Presărați 2 linguri de cheddar peste mijlocul aluatului; pliați treimea inferioară a aluatului peste brânză, apoi presărați încă 2 linguri de cheddar peste partea pliată. Îndoiți treimea superioară a aluatului peste brânză. Reroll aluatul într-un dreptunghi de 14 pe 11 inci.
Tăiați în șapte benzi de 11 pe 2 inci.
Pe rând, prindeți marginile lungi tăiate ale fiecărei benzi împreună și rotiți-vă într-o frânghie de 12 inci cu mâinile.
Transferați frânghia pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Prindeți capetele și aduceți-le unul spre celălalt, formând o formă de U, apoi traversați capătul stâng peste capătul drept pentru a face o formă de covrig. Traversați din nou capătul stâng peste dreapta pentru a face o răsucire în mijloc.
Repetați cu restul de 3 bucăți de aluat și brânza rămasă, distanțând covrigii la 3 centimetri distanță. Puneți deoparte timp de 10 până la 15 minute; Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Bateți oul rămas într-un bol.
Ungeți covrigii cu oul; presărați semințe de mac, semințe de susan, fulgi de ceapă și sare grosieră.
Coaceți până se rumenesc, 16 până la 18 minute, verificând covrigii la fiecare 5 minute pentru a evita coacerea excesivă.
Fotografie de Victor Schrager